Legszebb ajándék ötletek 40.születésnapra

Rendezés
Megjelenítés 24 | 96 termék oldalanként

Válassza ki a legszebb ajándékot 40. születésnapra

Minden kerek születésnap különleges. A negyvenedik, lehet kevésbé mint a az ötvenes vagy a hatvanas, de biztosak vagyunk benne, hogy jellegzetes kor mindannyiunk életében. Mivel ez átlag életkor 80 év, ebből kiindulva, mikor betöltjük a 40. évét, megkezdjük életünk második felét. Ez az az időszak, amikor a legtöbbünk gyerekei már elérte az iskoláskort, életünket határozottan kezünkben tartjuk és örülünk az új kihívásoknak és élményeknek.

 

Az ilyen fontos eseményekhez kétségkívül jelentős ajándékok illenek. Ha ékszert választ, biztosan jól dönt. Ajándékötleteket hölgyek és urak számára ékszer formájában ajándék tanácsadónk biztosítja.

Ajándék hölgyeknek 40.-ik születésnapjukra lehet merész

Semmiféleképpen ne tartsa öregnek a negyvenes nőket. Először is messze még nem azok, másodszor, pont ez a korosztály az, amely nem ismeri el, hogy öregszik. Biztos karrierrel rendelkeznek, gyermekeik már abban a korban vannak, mikor nincs szükségük a mindennapi törődésre. Ennek köszönhetően újra aktív életet élhetnek, utazhatnak és szórakozhatnak. És még mindig hajlandóak kísérletezni. Ugyanakkor egyértelműen kifinomult ízlésük van, ezért semmilyen hamisított példánnyal nem szerez nekik örömet. Válasszon ajándékokat a stílus és a minőség kihangsúlyozásával. Hogyha barátnőjéről van szó, egy értékes arany medálnak nagyon fog örülni. Ha feleségének vásárol ajándékot, megérdemel egy új, elegáns karkötőt vagy nyakláncot. Döntse el, hogy inkább az alkalmi viseletre, vagy különleges alkalmakra szeretne-e ékszereket. Ha a második opciót választja, az arany ékszerszettek valódi gyöngyökkel díszítetve a megfelelő választás.

 

Ajándék férfinek 40. születésnapjára? Válasszon valami eredetit.

Néha úgy tűnik, hogy férfiak számára való ajándék kiválasztása igazi kihívás. Ők kevésbé hajlandók kísérletezni, mint a hölgyek, órák vagy ékszerek általában ugyanazokat a dolgokat hordják, amíg meg nem unják, amíg "megöregednek", vagy amíg nem vesznek részt egy különleges eseményen. Épp egy bál, céges gála est, valaki más kerek születésnapi ünnepsége, gyermekünk első áldozása vagy érettségije azok az alkalmak, melyek egy nem mindennapi ékszert igényelnek. Pontosan olyat, amilyet ennek az úriembernek a 40. születésnapjára ajándékozhat.

 

Az arany mandzsettagombok klasszikusak. Választhat a sárga és a fehér arany között különböző formában és szimbólumban. Ez az egyik olyan ajándék, amelyet biztosan kihasznál, még akkor is, ha véletlenül többet is kap egyszerre. Ezek összehasonlíthatók a női fülbevalókkal. A nők néha naponta cserélik őket, és soha nincs belőlük elég.
Exkluzívabb ajándék egy márkás óra. Nem mindennapi viseltre alkalmas darabra gondolunk! Olyanra, amely tökéletesen kiegészíti az alkalmi viseletet.

Ha egy férfi szeret gyűrűt viselni, minden bizonnyal nem követ el hibát, ha 40. születésnapjára illő gyűrűt vásárol, mely mindig emlékezteti erre az eseményre. A férfiak gyűrű kínálata gazdag, és biztosan megtalálja azt, ami tetszik, és illeszkedik a karakteréhez vagy ízléséhez.