Ajándék Kos számára - hangsúlyozza ki a stílusát

Rendezés
Megjelenítés 24 | 96 termék oldalanként

Ha tökéletes ajándékot keres egy Kos jegyéban született személynek, vegye figyelembe az őt jellemző tulajdonságokat. A Kos harciasságáról, kitartásáról ismert, szereti benyomást gyakorolni az emberekre. Ezért igyekszik lenyűgözni az ékszerek kiválasztásával. Tele van energiával és lelkesedéssel, ami a kiegészítők kiválasztásában is megnyílvánul, leginkább hegyes és a szögleste formákat választatja. Szeret lépést tartani a divat trendjeivel, előrébb szokot lenni a stílusos kiegészítők kiválasztásával.

Piros - a szín, amely a Kost jellemzi

Az alapelem, amely ezt a karaktert jellemzi, a tűz. Ennek köszönhetően a Kos jegyében született emberek temperamentumosak, impulzívak, kalandvágyók és magabiztosak. Mindennek elmondhatóak, csak nem épp egyszerűnek és unalmasnak. Nem mindenki tudja viselni a piros színt ruházatban vagy ékszerben, olyan tökéletesen, mint a Kos. Ezért a rubin remekül illik hozzájuk. Válasszon fülbevalót, karkötőt, gyűrűt, vagy akár más ékszert ezzel a drágakővel.

Más kövek, amelyek illenek a Kos jelleméhez a gyémántok. Nagyon pozitív hatással vannak rájuk. A gyémánt karkötők hatása tovább növelhető a bal kezén viseli azt. .

A Kos jegyében született emberekhez remekül illenek a gyöngyös ezüst készletek, amelyek nagyszerűen kiemelik stílusukat. A gyöngyök nem mindennapiak, és ezt a Kos jegyében született születetett egyének minden bizonnyal értékelni fogják.

Az ékszerek terén érvényes, hogy „a több kevesebbj“

A Kosnak szánt ajándéknak, nem kell praktikusnak lennie. Éppen ellenkezőleg, ha inspirálni és igazán el akarja bűvölni, akkor keressen valami igazán elvontat, modernt és maximalistát. Az ilyen ajándékokat minden árkategóriában megtalálhatja. Ha felfedezte azt az ékszert, amelyik csak most kezd divatba jönni, akkor meg van az a darab, amely mosolyt varázsol arcára. Ugyanis a Kos szeretne kitűnni.