Ajándék Nyilas számára, lehet az egy köves ékszer, mely szerencsét hoz.

Rendezés
Megjelenítés 24 | 96 termék oldalanként

Ajándék a Nyilas számára lehet egy ékszer az ő szerencse kövével

A Nyilas ingatag természetű, a változatosság és a rugalmasság jellemzi. Ezek a tulajdonságok tökéletesen tükrözik vágyát a változatosság iránt. A Nyilasok arra születtek, hogy felfedezzenek, szükségük van térre, arra, hogy néha csak barangoljanak. A romantikus Nyilasok, keresik azt a társat, aki elkíséri őt határtalan útjain, egy kapcsolatban számára ez nagyon fontos szempont a párválasztásnál.

Az a kő, amely pozitívan hat a Nyilasra, elsősorban a topáz. Pozitívan befolyásolja egészségüket és gazdagságukat. A kék zafír is védi a Nyilasok egészségét és kellemes benyomást kelt környezetéra. Szintén kedvező hatást gyakorol rá a türkiz, az ametiszt és a gránát is. Mi lenne, ha ezek közül az egyik díszíteni az ajándékba szánt ékszert? Az ékszer örök, segítségével kifejezi az iránta érzet szeretetett és tiszteletet. Hiszen ékszert nem ajándékozunk bárkinek.

A Nyilas jelleméhez a játékos ékszerek illenek.

A Nyilasok imádják a szabadságot. Nem az a típus, aki szereti a kötődöttséget, ez az ékszerekre is vonatkozik. Ezért kicsit óvatosnak kell lennünk a nekik szánt ékszer kiválasztásakor. Ez az állatövi jegy többnyire nem szereti nagyméretű vagy túlságosan feltűnő ékszereket. Inkább a decens ékszereket kedveli, legyen az fülbevaló, karkötő, nyaklánc vagy medál. Ideális, ha a kiválasztott ékszer egy történethez fűződik, vagy játékos, és nem túltartózkodó. Annak érdekében, hogy a Nyilas minden nap viselje őket. Ezen felül, az ilyen típusú ékszerek nem szimbolizálják a kötődést, mint például gyémánt ékszerek, így a Nyilas hölgy nem fogja úgy érezni, hogy valamilyen nyomás alatt van, és hogy, meg kell felelnie bizonyos elvárásoknak. Természetesen nem egy olyan helyzetről beszélünk, amikor pont az elkötelezettséget szeretné kifejezni az adott ajándékkal.