Legszebb ajándék ötletek 18.születésnapra

Rendezés
Megjelenítés 24 | 96 termék oldalanként

Ajándék tipp 18. születésnapra - Minőségi, időtlen ékszer

A tizennyolcadik születésnap minden tekintetben kivételes. Ez egy egyedi esemény mindenki életében, hisz ebben a korban lépünk be a felnőttek világába. Ezért a kiválasztott ajándéknak tükröznie kell ezt a hangulatot. Ha még mindig nem sikerült kiválasztani a megfelelő ajándékot, inspirálódjon ékszerkínálatunkkal, mely kedvez mindkét nem számára. Ajándékozzon valami szépet és értékeset, melyet az ünnepelt egy életen át viselhet.

Ajándék az Ön hölgy ünnepeltjének

Amikor egy fiatal hölgy felnőtté válik, biztosan értékeli majd az időtlen darabokat, amelyek egy életen át elkísérik. Figyeljen stílusára, válasszon ahhoz illő darabot. Így biztos nem nyúl félre.

 

Az első gyémánt ékszere

A tizennyolcadik születésnap remek alkalom az első gyémánt ékszerek ajándékozására. Sok lehetőség közül választhat. A gyémánttal díszített arany medáloktól kezdve, gyűrűkön és fülbevalókon át, egész a gazdagon díszített nyakláncok és karkötőkig.

 

Exkluzív Palmyra arany karkötő

A trendi és játékos Palmyra karkötők nagyszerű választás egy fiatal hölgy számára. Minőségi aranyból készülnek, és előnyük, hogy további függőkkel kiegészíthető, amelyek egyedülállóvá teszik a karkötőt.

 

Arany névnyaklánc

Személyesebb ajándékot keres? Ajándékozzon nyakláncot az ünnepelt nevével. Az ilyen ékszerek szintén nagyon divatosak, és egy életen át viselhetőek. Választhat sárga vagy fehér arany nyakláncot. Ezt stílusától függően.

 

Kővel díszített ékszer csillagjegye alapján

A személyre szabott ajándék egyik lehetősége egy olyan kővel díszített ékszer, mely csillagjegye alapján az asztrológia szerint szerencsét hozz a fiatal hölgy életébe.

 

Alacsonyabb az ajándékra szánt összeg? Nem probléma!

Korlátozott az ajándékra szánt összeg, ennek ellenére minőségi ékszert szeretne? Ajándékozzon egy divatos gyűrűt, medált, arany vagy ezüst fülbevalót.

 

Ajándék az Ön férfi ünnepeltjének

A fiatal férfiak szeretnek büszkélkedni órákkal, láncokkal vagy nyakláncokkal. Ha kellő figyelmet szentel annak stílusára, akinek az ajándékot szánja, kínálatunkban hamar megtalálja a megfelelő darabot.