Legszebb ajándék ötletek 30.születésnapra

Rendezés
Megjelenítés 24 | 96 termék oldalanként

Tippek a legszebb ajándékra 30. születésnap alkalmából

Mivel is tudná jobban kifejezni az ünnepelt iránti tiszteletét és odafigyelését, mint ékszerrel? Ajándék ékszerek formájában tartósak, időtlenek, minőségiek és különlegesek. Ajándék tanácsadónk számos ötlettel áll elő, legyen szó 30 éves hölgyek vagy urak ajándékáról. Parancsoljon!

 

Ajándék harmincas hölgyek számára

Ebben a korban a hölgyek már saját stílussal rendelkeznek, amelyet a hozzájuk közelálló emberek nagyon jól ismernek. Önellátóak, biztos karrierrel a háttérben, túl vannak egy pár nehézségen és pontosan tudják, mit akarnak az élettől. Ugyanakkor még mindig elég fiatalok az elszállt darabokhoz és divat trendekhez, és ahhoz, hogy az életet nagy kanállal habzsolják. Önnek is van ilyen barátnője? Ajándékozzon neki egy ékszert, amely kihangsúlyozza életmódját.

 

Modern darabok divatos hölgyek számára

Az Ön születésnaposa követi a divat trendeket és szereti az egyedi darabokat? Ebben az esetben választhat például egy nyitott gyűrűt. Ezek már hosszabb ideje a trendi ékszerek közé tartoznak, és biztos lesz miből válogatnia. Megtalálható fehér, rózsaszín és sárga arany, kő nélkül vagy akár opállal, cirkóniummal vagy más kővel díszítetett is. Akkor sem fog hibázni, ha rózsaszín aranyból készült gyűrűt választ, amelyet klasszikus vagy fekete gyémántok esetleg morganit díszít. Születésnaposának örömet szerezhet arany karkötővel, fülbevalóval vagy akár medállal is.

 

Az elegancia érintése ékszer formájában

A klasszikus, elegáns ékszer egy olyan dolog, amit egy hölgy biztosan kihasznál ebben a korban. A gyémántgyűrű, az elegáns arany karkötő, a stílusos fülbevaló vagy a csillogó nyaklánc nélkülözhetetlen divat kiegészítők a különböző fontos eseményeken, melyeken a harmincas korosztály biztosan részt vesz. Ha tudja, hogy elegáns stílus felé hajlik, és ékszerdobozában még nem található gyöngyékszer, itt az idő megváltoztatni ezt. Mert ezek azok a darabok, amelyekre minden nő vágyik.

 

Ajándék harmincas férfiak számára

Az Ön ünnepeltje rendelkezik már mandzsettagombokkal? Ha nem, akkor most változtathat ezen. Ez az egyik alapdarab, amelyet minden férfi fiókjának tartalmaznia kell. Ha nem is használja mindennapjain, akkor ebben a korban biztosan sok olyan alkalom adódik, melyekre illenek. Ajándékozzon eleganciát sárga vagy fehér aranyból készült mandzsettagombjaink segítségével. De ha már van egy pár mandzsettagombja, és nem szeretné egy újabbal meglepni, próbáljon meg egy divatos karkötőt, például aranyat kaucsukkal, vagy láncot, amelyet naponta viselhet.