Legszebb ajándék ötletek 80.születésnapra

Rendezés
Megjelenítés 24 | 96 termék oldalanként

Ajándék szerettének 80. születésnapja alkalmából

A 80. születésnapját ünnepli nagymamája, nagypapája, szülője vagy más Önhöz közel álló személy, és Ön azon gondolkodik, milyen ajándékkal lepje meg őt? Egy ilyen különleges alkalom különleges ajándékot érdemel minőségi ékszer formájában. Inspirálódjon ajándék tanácsadónk által és szerezzen örömet az ünnepeltnek.

 

Hölgyeknél személyre szabott ajándék a nyerő

Legyünk őszinték, az emberek csak ebben a korban hajlamosak felismerni az élet valódi értékeit, és inkább a családra összpontosítani, mint magukra. Nincs szükségük luxusra, energiájukat, idejüket és pénzüket inkább a szeretteikre fordítják. Nekik is vannak óhajaik, beteljesületlen vágyaik, de vagy teljesen háttérbe szorítják ezeket, vagy végleg lemondanak róluk.

 

A születésnapi partik ajándékának kiválasztásakor a legfőbb kérdés az, hogy az ünnepelt szokta-e alkalmanként cserélgetni ékszereit. Ugyanis minél öregebb az ember, annál kevésbé szereti a változatosságot, többnyire ragaszkodnak a már megszokott mindennapi viselt ékszereikhez, melyek számunkra óriási eszméi értékkel rendelkeznek. Hogy ha az Ön hölgy ünnepeltje is az utóbbi csoportba tartozok, akkor se vesse el végleg az új ékszer gondolatát. Még mindig lehet belőle egy remek ajándék 80. születésnapjára, csak a megfelelő darabot kell kiválasztania. Ha hozzá nőt imádott gyűrűje, vásárolhat egy hozzá illő fülbevalót vagy akár vékonyabb gyűrűt, amely tökéletesen kiegészíti azt. Abban az esetben, ha egy lánc a kedvenc darabja, amely nélkül már el sem tudná képzelni nagymamáját, anyukáját vagy rokonát, válasszon arany láncfüggőt képtartó medál formájában, mely a szeretett családja képét őrzi.

 

Viszont ha épp az ellentétje az imént körülírt hölgy típusnak, és ékszereit alkalomhoz illően cserélgeti, akkor megajándékozhatja egy arany köves ékszer szettel, gyöngy szettel vagy gyűrűvel, melyet kedvenc köve díszít.

 

A férfiak a praktikus dolgok hívei

A férfiaknak szánt ajándéknak méltónak kell lennie e kerek évfordulóhoz. Mivel az úriemberek inkább a praktikus dolgokat részesítik előnyben, az ajándék lehet óra, mandzsettagomb, vagy egy arany pénzcsat nevének kezdőbetűivel.