Fizetési módok

1. KÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártyás fizetés a Tatra banka a.s a Reiffeisen bank Internacionale AG (RBI) tagjának CardPay fizetési átjáróján keresztül zajlik. Minden hitelkártya információ a CardPay által védett. Az egész folyamat e-shopunkon kívül történik. A kifizetést követően vissza lesz irányítva a www.aEkszerek.hu oldalra, és megjelenik a rendelés fogadásának igazolásáról szóló információ.


2. Klarna. SOFORT - előreutalásos vásárlás

SOFORT Klarna - előreutalásos vásárlás

A SOFORT Banking egy minősített, nemzetközi, netbanki átutalásra épülő fizetési rendszer. Rendkívüli biztonságot nyújt mivel mindez a megszokott online bankoláshoz használt adatokkal torténik. A pénz nem várakozik egy letéti számlán napokig. A vevő saját bankszámlájáról közvetlenül utalja át vásárlása ellenértékét a kereskedő bankszámlájára. Amint a bank az átutalási megbízást sikeresen befogadta a kereskedő azonnali értesítést kap erről, így a rendelés rögtön feldolgozható.

A következő bankokat támogatja a Klarna SOFORT rendszer:

  • CIB Bank
  • ERSTE Bank (és korábbi Citibank)
  • FHB Bank
  • K&H Bank
  • MKB Bank
  • Oberbank
  • OTP Bank (plus former AXA Bank)
  • Raiffeisen Bank
  • Sberbank
  • UniCredit Bank

3. PayPal FIZETÉS

A rendelését biztonságosan PayPal számla segítségével is kifizetheti. A kézbesítés csak a hiteles PayPal fiókhoz megadott címre és névre lehetséges.


4. BITCOIN FIZETÉS

Az arany, ezüst ékszereket és órákat ma már biztonságosan kifizetheti bitcoin kriptopénzben is. A kifizetés a bitpay fizetési átjárón keresztül kerül feldolgozásra. A BTS naprakész árfolyama az átváltáshoz a bitpay.com oldalon áll rendelkezésre, valamint a bevásárló kosárban is megjelenik a Bitcoin-nal a Bitpay.com oldalon keresztül való fizetés választása esetén. A rendelés befejezése után az árfolyam 15 percig érvényes, ennyi idő alatt kell megvalósítani a kifizetést.

A kifizetés azonnal jóváírásra kerül a számlánkra, és a raktáron lévő ékszereket még aznap feladjuk (a munkanapokon 14.00 óráig kifizetett rendelések esetén).


5. FIZETÉS ÁTUTALÁSSAL

Rendelését átutalással is kifizetheti a OTP Bank Nyrt. bankban található számlánkra. A fizetési adatokat az e-mail címére küldjük, a rendelés visszaigazolásával együtt. Partnerek közti egyedi azonosítóként a rendelés számát kell megadni. A kifizetés fogadását követően rendelését azonnal feladjuk.


BANKKAPCSOLAT

OTP Bank Nyrt.
számla pénzneme: HUF
Számlatulajdonos: IZLATO S.R.O.
Számlaszám: 11734097-23462328
Átutalás közleménye: Rendelési szám


6. UTÁNVÉT

Megrendeléskor választhat utávételes fizetést. Fizethet a futárszolgálatnak, amikor a küldeményt kézbesítik. Kérjük, hogy a pontos összeget készítse elő, mivel a futár nem feltétlenül rendelkezik visszajáró összeggel.