Hogyan válasszunk karikagyűrűt

Tudjuk, hogy a karikagyűrű kiválasztása eme életesemény alkalmából nagyon igényes lehet, ezért szívesen útbaigazítjuk Önt és segítségére leszünk a választásban. Hisz a karikagyűrű az egyetlen ékszer, amely élete egész folyamán kísérni fogja Önt :)

 

1. A KARIKAGYŰRŰ KIVÁLASZTÁSA

Az esküvő a legkülönlegesebb napok egyike, amit az élet csak hozhat.

Ne bízzon ezért semmit a véletlenre, és a karikagyűrűt a megfelelő időben válassza ki, minimum 2-3 hónappal az esküvő előtt.

2. A KARIKAGYŰRŰ SZÉLESSÉGE

Amennyiben a karikagyűrűk több fajtája is elnyerte tetszését, és képtelen dönteni, általánosságban érvényes, hogy minél hosszabbak az ujjak, annál jobban feltűnik rajtuk a vastagabb karikagyűrű. Ellenkezőleg, a rövid ujjakat szépen hangsúlyozzák a karikagyűrűk keskenyebb profiljai.

Modelljeink többségénél maga választhatja ki, hogy milyen vastagság felel meg Önnek, s így milimétereket adhatunk hozzá, vagy vehetünk el az Ön igényei szerint. A válogatott karikagyűrűk az iZlatonál 2,5 mm-es szélességtől egészen 6,8 mm-es szélességig állnak vevőink rendelkezésére.

3. PROFIL ÉS FELÜLETI KIVITELEZÉS

További fontos tulajdonság, amely összefügg a karikagyűrű kiválasztásával, az a kinézete. Az esztétikai oldalon kívül szintén fontos a viselés közbeni kényelem. Ezért csak Önön múlik, hogy hét profilunk közül melyiket is válassza.

Ne feledkezzen meg a felületi kivitelezésről sem, homokfúvás, dombornyomás, vagy csiszolás formájában. Nagyon népszerűek a kombinációik is, amelyeknek köszönhetően jegygyűrűje eredetivé válik.

4. A JEGYGYŰRŰ MÉRETE

Az iZlatoban az összes méret közül választhat: 47 mm-től 71 mm-ig. Mielőtt rászánná magát a jegygyűrű megvásárlására, szükséges, hogy alaposan ellenőrizze a méretét. Szükség esetén azonban 30 napos cserét garantálunk Önnek a méret módosítására, ingyen, amennyiben a gyűrűje raktáron van és nem gravírozott.

Az Ön teljes elégedettsége érdekében gravírozást kap tőlünk ajándékba, amelynek szövegét Ön választhatja ki, például a partner neve és az esküvő dátuma.