Segítség

 • A legmegfelelőbb fülbevaló kiválasztása

  A fülbevaló az egyetlen ékszer, amely már születésüktől kezdve díszíti a nőket.

  Kiválasztásukkor főleg arra fontos ügyelni, hogy melyik illik a konkrét arctípushoz. Ennek köszönhetően Ön nem csak kiemeli az előnyeit, hanem segítségükkel finomíthatja a hiányosságait.

  A legmegfelelőbb fülbevaló kiválasztása

  A fülbevalók ilyen széles kínálatában valóban nehéz eligazodni. Különösen akkor, ha ajándékot keres. Tudott róla, hogy minden arctípushoz más fülbevaló illik? Nekünk, az aÉkszernél nagyon fontos, hogy vásárlásával 100%-osan elégedett legyen, s ezért szívesen látjuk el tanácsokkal a sikeres válásztás érdekében.

 • Arany és ezüst szettek, inspirációk

  Arany és ezüst szettek

  A szett ideális választás azok számára, akik döntésképtelenek. Főként, ha megfelelő ajándékot keres, nem kell sokáig gondolkodnia, hogy mit hangoljon a medálhoz, fülbevalóhoz, vagy a gyűrűhöz. Az arany szett a megajándékozott személyt egyértelműen elbűvöli és kivételesnek fogja érezni magát.

 • Az arany kiegészítők széles választéka

  A kiegészítők szekciójában találhat például márkás karórákat, mandzsettagombokat, kulcstartókat és mindent, amivel stílusát tökéletességre fejlesztheti. Nem feledkeztünk meg a legkisebbekről sem, akik számára előkészítettük a karórák, karkötők, fülbevalók, medálok, vagy fényképkeretek Disney kollekcióját.

 • Ékszerek és karórák gravírozása

  Tegye személyessé ékszerét, varázsolja egyedülállóvá, sajátossá és eredetivé, olyanná, ami felidézi például az Ön élete fontos momentumainak dátumát, fontos emberek, gyermekei nevét, születési évszámukat, vagy más, különleges eseményt az Ön életében. Van egy megoldásunk az Ön számára! Gravíroztassa bele a jelentős dátumot, vagy nevet, illetve szimbólumot a jegygyűrűbe. Ugyanúgy, mint egy medálra vagy karkötő lemezére, vagy valamilyen más ékszerre, amelyre szemet vetett az Heratis oldalán. A külső oldal is gravírozható, nem csak a belső. A nők számára fontosak a részletek és nem hajlandók lemondani a romantikáról. Ha a kínálatunkból megtetszett Önnek valamelyik ékszer és ott van a gravírozás lehetősége - tegye személyessé és hozza létre így a saját eredetijét.

 • Gyémántok és gyöngyök

  Ily módon az ügyfél biztos lehet benne, hogy a kő autentikus és a legjobb minőségű. A nagyobb köveknél mellékeljük az egyes független nemzetközi gemmológiai intézetek bizonyítványát is. 

 • Hasznos tippek a termékek értékeléséhez
 • Hogyan állapítható meg helyesen a gyűrű mérete

  Több módszer létezik a gyűrű méretének megállapítására. A továbbiakban néhány módszer pontos leírását olvashatja, melyek közül az első kettő a leggyakrabban használatos. Természetesen válassza azt a módszert, amely az Ön számára a legmegfelelőbb.

 • Hogyan válasszuk ki a karkötő megfelelő hosszúságát?

  A ruhaválasztáshoz hasonlóan a karkötő kiválasztásakor is ügyeljen a megfelelő méret kiválasztására. A megfelelően felhelyezett karkötőnek kényelmesnek kell lennie – ne szorítson, és ha túlságosan laza zavarhatja mozgás közben.

 • Hogyan válasszuk ki a lánc megfelelő hosszúságát
 • Hogyan válasszunk karikagyűrűt

  Tudjuk, hogy a karikagyűrű kiválasztása eme életesemény alkalmából nagyon igényes lehet, ezért szívesen útbaigazítjuk Önt és segítségére leszünk a választásban. Hisz a karikagyűrű az egyetlen ékszer, amely élete egész folyamán kísérni fogja Önt :)

 • Hogyan válasszunk karkötőt

  Amennyiben mindennapos viseléshez keres karkötőt, a hosszának meg kellene felelnie az Ön csuklójának, hogy feleslegesen ne csússzon le. Csuklóját szépen kellene öveznie, bár nem túl szorosan, hanem úgy, hogy ne menjen át könnyen a csuklón. Ne feledje, hogy a karkötőt az iZlatonál bármikor lerövidíttetheti, pontosan az Ön hossza alapján.

 • Hogyan válasszunk nyakláncot?

  A nyaklánc azon kevés ajándékok egyike, amivel soha semmit nem ronthat el. Ha ezenfelül kombinálja egy megfelelő medállal, kész is van a tökéletes ajándék. Ha nem tud dönteni, melyik lánc illik Önhöz a leginkább, szívesen adunk Önnek tanácsot a választásban.

 • Hogyan válasszunk tökéletes gyűrűt

  Vonzódjon akár az arany sárga, vagy fehér színéhez, nagyon alkalmas kiegészítő ezek kettős kombinációja is, amelyet főleg a hölgyek értékelnek. Ennek köszönhetően a gyűrű kitűnik a többi sárga vagy fehér aranyból készült ékszer közül.

 • Információk a karikagyűrűk készítéséről

  Vegye szemügyre a jegygyűrűk legszebb és legexkluzívabb modelljeinek százait és biztosan megtalálja a kedvére valót!

  Ha már megbizonyosodott afelől, hogy választottja élete szerelme, akkor itt az ideje, hogy megpecsételje kapcsolatukat a jegygyűrű megvásárlásával. A karikagyűrűt a múltban szalmával, fűvel és különféle más ötlettel helyettesítették. Manapság ez máshogy van. A mai kor gyönyörű eljegyzési és jegygyűrűket kínál drága fémekből és drágakövekből, amire minden nő vágyik. Az iZlato® eredeti kivitelezést, professzionális hozzáállást kínál, valamint a legnagyobb választékot, amelyben biztos megtalálja a kedvére valót. Nem kell hosszú órákig sorban állnia, elég, ha rendelkezik otthon internettel és a pillanat varázsa valósággá válik.

 • Kérdezzen meg egy szakembert!
 • Melyik nyaklánc illik hozzám a legjobban?

  A legkeresettebb nyakláncok közé tartozik nálunk már hosszabb ideje a Celebrity kollekció. Ez a lézerrel való kifaragás módszerével jön létre, az Anker típusú láncokkal való kombinációban. Az eredmény finom, decens nyaklánc mindennapi használatra. A mintaválaszték széles, a szívtől, pillangóktól kezdve egészen az angyalszárnyakig, vagy a szerencsét hozó négylevelű lóherékig.

 • Segítség a fülbevaló kiválasztásában

  Hogyan válasszunk helyesen fülbevalót?
  Sok nőnek felragyog az arca, amint különféle típusú és nagyságú fülbevalókat pillant meg a kirakatban, vagy az internetes üzletben. Minden hölgynek más típusú fülbevaló tetszik. Sok nő a hajvágástípusa és arcnagysága szerint választ. Minden nőt valami más jellemez. Egyeseknek az egyszerű ékszerek tetszenek, mások az extravagánsakat részesítik előnyben. A vásárlás előtt jó tudni, hogy a vásárlásnak milyen típusai léteznek. Szintén nem lesz kárára, ha ismeri a jövendő tulajdonos jellemét és ízlését, akit ezzel a vásárlással meg szeretne örvendeztetni.

 • Segítünk eljegyzési gyűrűt választani

  Az eljegyzés a legnagyobb életesemények egyike. Ha nem tud dűlőre jutni a megfelelő gyűrű kiválasztásában, mi nem hagyjuk Önt magára :)

 • Tanácsot adunk Önnek a gyöngyékszer kiválasztásában

  Már régóta nem törvényszerű, hogy a gyöngyöket csak alkalmilag viseljék, különféle ünnepségeken vagy bálokon.
  Ma sok stílus mindennapi alkotórészei, viselheti fehér, vagy sárga arannyal való kombinációban. Újdonság a gyöngyök kombinációja gyémántokkal rózsaszín aranyban, amely minden alkalomnak ragyogást és különlegességet kölcsönöz.

 • Trendek a medálok világában

  Az arany medálok csillagjegyekkel, vagy betűkkel már néhány évtizede a leggyakoribb születésnapi ajándékok közé tartoznak. Gyermek születésénél szokás az aranyláncra angyal, szív vagy kereszt alakú medált is tenni. Ugyanez érvényes az első szentáldozásnál is.