Tanácsot adunk Önnek a gyöngyékszer kiválasztásában

Gyöngyékszerek

Már régóta nem törvényszerű, hogy a gyöngyöket csak alkalmilag viseljék, különféle ünnepségeken vagy bálokon.

Ma sok stílus mindennapi alkotórészei, viselheti fehér, vagy sárga arannyal való kombinációban. Újdonság a gyöngyök kombinációja gyémántokkal rózsaszín aranyban, amely minden alkalomnak ragyogást és különlegességet kölcsönöz.

A gyöngy színe

A gyöngyöket túlnyomórészt fehér vagy krémszínben találhatja meg nálunk. Bár kisebb periodikussággal előfordulnak rózsaszín, vagy kékes árnyalatok is. Ajánlatunk nagyobb része édesvízi, folyami gyöngyökből áll, de az iZlatonál talál déltengeri gyöngyöket is, amelyek kiváló minőségük révén kivételesek. Rendkívüliségük miatt briliánsokkal való kombinációban kínáljuk őket.

A gyöngy színe

 

A legkeresettebbek főleg a gyöngy fülbevalók és a gyöngysorok, és egyre nagyobb az érdeklődés a gyöngy gyűrűk iránt is, amelyekből egyes esetekben eljegyzési gyűrű válik.

A gyöngyök kedveltségének korhatára így jelentősen lejjebb tolódott, és a nők szívesen viselik őket nap mint nap. Kombinálhatók más stílusokkal is, bár a legjobban önállóan érvényesülnek. Tekintse meg gyönyörű gyöngyszettjeinket is, ahol összehangolhatja a medált a gyűrűvel vagy a fülbevalóval, amelyben biztosan sugározni fog!

A gyűrű eredetisége

Ha teljesen nem ismeri ki magát a gyöngyök terén, és szeretné ellenőrizni az eredetiségüket, van az Ön számára egy egyszerű trükkünk. Ha elkezdi egymáshoz súrolni az igazgyöngyöket, finom por kezd hullani belőlük – az ún. gyöngyház. A hamis gyöngyök nem rendelkeznek ezzel a tulajdonsággal, csak csúszni fognak egymáson. Az iZlatoban garantáljuk Önnek, hogy minden gyöngy, amelyet árusítunk, valódi, amiről a minőségi tanúsítvány is tanúskodik, amelyet automatikusan adunk a gyöngyökhöz.