Heratis CLUB

 

Heratis Club

 

Megnyitjuk klubunk kapuit minden ékszerkedvelő előtt!

Csatlakozzon a Heratis CLUB-hoz, és vásárolja meg -15% hűségkedvezménnyel a nem akciós termékeinket vagy -5% kedvezmény akciós ékszerekre, amelyekre maximum -30% kedvezmény érvényes és egyéb nagyszerű előnyök. 

 

Szeretnék csatlakozni a Heratis CLUB-hoz

 


 

 

Heratis CLUB

Egy előnycsomag, amelyet a Heratis márka kedvelőink igényei megfigyelése apalján hoztunk létre. A klub tagjaként exkluzív ajánlatokat kap, amelyek csak klubtagjaink számára érvényesek. Minden tag állandó -15% kedvezménnyel vásárolhatja meg a nem kedvezményes, és -5% kedvezmény akciós ékszerekre, amelyekre maximum -30% kedvezmény érvényes.

 

Különleges arany- és ékszerszolgáltatások

A klubtagság lehetőséget ad arra, hogy kedvenc ékszerei visszanyerjék természetes fényűket, mivel ez a szolgáltatásunk, kizárólag klubtagoknak ingyenes.

 

Információk az újdonságokról 

A kedvező ajánlatokat e-mailben kapja meg. Soha nem fog lemaradni a legújabb kollekciókról, trendekről és ékszerekről, amelyek szuperkedvezményes áron jutottak el e-shopunkban.

 

 

 

  • Az állandó Heratis CLUB kedvezménnyel csökkentett árak -15% a nem kedvezményes és -5% kedvezmény akciós ékszerekre, amelyekre maximum -30% kedvezmény érvényes
  • Különleges arany- és ékszerszolgáltatások ingyenesek
  • Ön lesz az első, aki értesül az aekszerek.hu újdonságairól és kedvezményeiről
  • Megrendelései nyomon követése
  • Az e-shopban történt vásárlások teljes története

 

 


 

 

Hogyan lehet csatlakozni a Heratis CLUB-hoz?

 

Heratis CLUB regisztráció lépései

Heratis CLUB regisztráció lépései

Heratis CLUB regisztráció lépései

Heratis CLUB regisztráció lépései