Tanácsot adunk Önnek az eljegyzési gyűrű kiválasztásához

Az eljegyzés a legnagyobb életesemények egyike. Ha nem tud dűlőre jutni a megfelelő gyűrű kiválasztásában, mi nem hagyjuk Önt magára :)

1. Fontos a stílus

Az első dolog, amire összpontosítania kellene a gyűrű kiválasztásakor, az párja ízlése. Ha elhatározta, hogy meglepi őt, és még soha azelőtt nem ejtettek szót a gyűrűről, meghatározhatja azt párja általános stílusa alapján. Az, hogy az egyszerű, időtlen, elegáns vagy extravagáns öltözéket és kiegészítőket részesíti előnyben, sokat elárul róla. Biztos azonban, hogy egy elegáns gyűrűvel, amelybe egy központi kő van foglalva, soha semmit nem ronthat el. Ha azonban tudja, hogy párja kedveli a kifejező színeket, ne féljen a kísérletezéstől, és kérje meg a kezét drágaköves gyűrűvel.

 

2. A gyűrű ára

Az, hogy mennyit szán a költségvetéséből a gyűrűre, csak Önön múlik. Csakhogy széles választékunknak köszönhetően találhat nálunk gyémántgyűrűket is olyan áron, amelyek a cirkonköves gyűrűkéhez hasonló. Amennyiben minden egyes ügyfelünknek meg szeretnénk felelni, igyekszünk portfóliónkat kiterjeszteni minden árfekvésű gyűrűre.

A gyémántokba való befektetés azonban hosszútávú szemszögből sokkal előnyösebb. Magától értetődő a gyémántok eredetiségéről szóló tanúsítvány is.

3. A gyűrű mérete

Nem kell aggódnia, ha nem tudja teljes bizonyossággal megsaccolni a gyűrű nagyságát. A gyűrű kiválasztásánál ezt kellene szem előtt tartania, mint a legutolsó dolgok egyikét. Ha tetszik Önnek a gyűrű, és tudja, hogy megörvendeztetné vele partnerét, a méretét utólagosan is módosítjuk Önnek. A gyémántékszerek esetében az iZlato ingyen kínálja Önnek a korrekciót. Ha nem ismeri párja helyes gyűrűméretét, próbáljon meg ihletet szerezni ebből a cikkből.

 

4.A legjobb még időben

Ha Ön eltökélt, hogy megkéri a kezét, sőt talán már sejti, hogy hogyan fogja ezt megtenni, szánjon elegendő időt a gyűrű vásárlására. Ezt bizonyos idővel korábban kellene megvenni, rendszerint egy hónappal az eljegyzés előtt.