A legmegfelelőbb fülbevaló kiválasztása

A fülbevaló az egyetlen ékszer, amely már születésüktől kezdve díszíti a nőket.

Kiválasztásukkor főleg arra fontos ügyelni, hogy melyik illik a konkrét arctípushoz. Ennek köszönhetően Ön nem csak kiemeli az előnyeit, hanem segítségükkel finomíthatja a hiányosságait.

Fülbevalók különböző kivitelezésekben

A fülbevalók ilyen széles kínálatában valóban nehéz eligazodni. Különösen akkor, ha ajándékot keres. Tudott róla, hogy minden arctípushoz más fülbevaló illik? Nekünk, az aÉkszernél nagyon fontos, hogy vásárlásával 100%-osan elégedett legyen, s ezért szívesen látjuk el tanácsokkal a sikeres válásztás érdekében.

 

A fő tényező a négy arctípus, amelyhez tökéletesen illő fülbevalókat találhat:

  • A kerek archoz szinte mindegyik fülbevalótípus illik, a karikafülbevalók kivételével, amelyek hatalmasnak tűnnek. Ellenkezőleg, hízelgők a keskeny lógó vagy a beszúrós fülbevalók, amelyeknek köszönhetően kitűnnek az arc vonásai. Megengedettek a háromszög alakzatok is.
  • Az ovális, vagy hosszúkás arcot optikailag szélesíteni kell, mégpedig a fülbevalók gömbölyded alakjával, mint például a könnycsepp, spirál vagy karika alakú fülbevalók. Ennek az arctípusnak az előnye a kísérletezési lehetőség majdnem az összes formával, a túl hosszú lógó fülbevalók kivételével, amelyek még jobban meghosszabbítanák az arcot.
  • A háromszög alakú arc leginkább a kis és közepes karika alakzatok mellett tűnik ki, vagy a nagyobb, ellipszis alakú fülbevalók mellett. Tökéletesen kiegészítik ezt az arctípust a hosszú lógó fülbevalók is, amelyek kifejező motívummal végződnek. Ellenkezőleg, kerülni kellene a fülbevalók széles bekapcsolását a fül mellett, amely lefelé szűkül.
  • A négyzet formájú arc hosszabbítást igényel és ezért a legalkalmasabbak a hosszú lógó fülbevalók. Majdnem minden alakzat illik hozzá, a négyzetes fülbevalókon kívül, amelyek hasonlítanak ehhez az arctípushoz.

 

Több tanácsot és bemutatót találhat az arctípusokkal kapcsolatban a következő oldalunkon – Segítség a fülbevaló kiválasztásában.

 

Bárhogy is döntsön, ne feledje, hogy éppen a fülbevaló a nők legjellegzetesebb ékszere. Éppen ezek képesek megváltoztatni az általános kinézetet.

Kényelme érdekében szintén fontos a zárszerkezet típusa, amelyhez vonzódik. Válassza ezért arany fülbevaló kínálatunkból azt, amely Önnek a leginkább megfelel.

Kaitlyn gyémánt arany fülbevaló