Melyik nyaklánc illik hozzám a legjobban?

A legkeresettebb nyakláncok közé tartozik nálunk már hosszabb ideje a Celebrity kollekció. Ez a lézerrel való kifaragás módszerével jön létre, az Anker típusú láncokkal való kombinációban. Az eredmény finom, decens nyaklánc mindennapi használatra. A mintaválaszték széles, a szívtől, pillangóktól kezdve egészen az angyalszárnyakig, vagy a szerencsét hozó négylevelű lóherékig.

Zlatý náhrdelník s anjelskými krídlami

Zlatý náhrdelník so štvorlístkom

Zlatý náhrdelník s karma kruhmi

Zlatý náhrdelník chlapček a dievčatko

 

Népszerűek lettek a nyakláncok névvel is, amelyek eredeti kiegészítői az Ön minden egyes öltözékének. Ugyanúgy, mint a Celebrity kollekciónál, itt is az Anker kézzel reszelt lánc használatos, amely törékeny kinézete ellenére szilárd és szakításálló. A láncok névvel rendkívül alkalmasak ajándéknak is. Abban az esetben, hogy e-shopunkban nem találta meg a saját nevét, nagyon szívesen legyártjuk Önnek megrendelésre.

Zlatý náhrdelník s menom Vanessa

Zlatý náhrdelník s menom Marko

Zlatý náhrdelník s menom Anna

 

Ha ünnepi alkalomra keres ékszert, választhat a kínálatunkból cirkon vagy gyémántnyakláncok közül, melyek között találhat decensebb, vagy jellegzetesebb mintákat is. Zafírral vagy smaragddal való kombinációban felejthetetlen ékszerré emelheti őket.

Figyelmébe ajánljuk a szetteket is, amelyeknél a nyaklánchoz találhat hozzá illő gyűrűt, vagy fülbevalót.

A természetes kombináció kaucsuk formájában kapcsolatban áll az arany stílusos férfi kiegészítővel, nem kizárva az arany kaucsuk nyakláncokat sem. Ne felejtse el megtekinteni a karkötőket sem ugyanabból a kollekcióból.

 

Zlatý diamantový náhrdelník dvoma srdiečkami