Az áru cseréje

Ékszercsere az aekszerek.hu oldalon

ÁRUCSERE 100 NAPON BELÜL

A vevő felelős az áru bármilyen értékcsökkentéséért, amely más kezelésből ered, mint amilyen szükséges a jellegének, tulajdonságainak és működésképességének meghatározásához. 

1. Az ékszert helyezze műanyag borítékba, amelyet a postán árulnak. A borítékra írja rá cégünk címét és a legjobb, ha értéknyilvánított levél formájában küldi el (nem utánvéttel, csomagban sem ajánljuk, mivel a csomagot a posta nem kézbesíti számunkra, ezzel tehát meghosszabbodik a cseréjének ügyintézési ideje).

Az Ön által feladott küldemény mozgását / kézbesítését a Magyar Posta https://www.posta.hu/nyomkovetes/ oldalon követheti figyelemmel. A küldeményazonosító számot a feladóvevényen találja. A hozzánk küldött küldemény postaköltségét az ügyfél viseli.

A küldeményének az alábbiakat kell tartalmaznia:

2. Felhívjuk a figyelmét a fogyasztók jogaira, amely szerint a távollévők között kötött szerződéstől való elállásra nincs joga annak a fogyasztónak, aki olyan szerződést kötött, amelynek tárgya nem előre gyártott tárgy, tehát az áru nálunk nincs a RAKTÁRON LÉVŐ áruk között feltüntetve, vagy a tárgy a fogyasztó specifikációi alapján készül el, vagy az ő személyes szükségletei kielégítésére szolgál. Példa az ilyen tárgyra az egyéni megrendelés alapján készített gyűrű méret, vagy a perszonalizált termékek (pl. gravírozással).

3. Az aekszerek.hu továbbá fenntartja magának a jogot, hogy ne hagyja jóvá olyan áru cseréjét, amely a nyilvánvaló viselés jegyeit hordozza magán, jelentős felületi kopással vagy mechanikai sérüléssel rendelkezik.

 

 

 

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

SSL-tanúsítvány - Az oldalak, amelyeken a személyes adataikat adják meg SSL-tanúsítvánnyal biztosítottak, és a kitöltött adatok titkosítottak.

A LEGALACSONYABB ÁRAK GARANCIÁJA

Amennyiben valahol a miénknél kedvezőbb áron találja ugyanazt az arany ékszert, a konkurencia szintje alá csökkentjük az árunkat és még értékes ajándékot is kap.

A LEGSZÉLESEBB KÖRŰ VÁLASZTÉK

Nálunk találja az arany és gyémánt ékszerek legszélesebb körű választékát Magyarországon

A LEGGYORSABB SZÁLLÍTÁS

Raktárainkban a kínált árukészlet csaknem 99 %-a megtalálható, a többit pedig képesek vagyunk akár 24 órán belül elkészíteni és kézbesíteni Önnek.

BIZTONSÁGOS FIZETÉS ÉS SZÁLLÍTÁS

Biztonságos fizetési rendszerek és biztosított szállítás futárszolgálattal vagy az Ön postájára.

A LEGTÖBB INFORMÁCIÓ ÉS GYORS TELEFONOS MEGRENDELÉS

Nem csupán teljes körű információk állnak rendelkezésére az adott ékszerről, hanem jó minőségű fényképek is, tanácsot a közvetlen on-line chat segítségével is kérhet, és lehetősége van az ékszer MEGRENDELÉSÉRE az ingyenes telefonvonalunkon is 0800 88055. Az [email protected] e-mail címen vagy a +36 800 88055 telefonszámon az ügyfélszolgálathoz fordulhat, pl. a rendelésével kapcsolatos bővebb tájékoztatásért.

A cseréhez csatolja a CSERE ŰRLAPOT, amelyet akár ITT is letölthet.