Ékszercsere

Nálunk vásárolt ékszerét 60 napon belül lecseréljük.

1Töltse le az ékszercsere űrlapot.
4Töltse ki a kinyomtatott űrlapot.
3Az űrlapot ékszerrel együtt küldje el értéknyílvánított csomagként.
4Várjon a küldemény átvételéről szóló értesítésre.

5Kérésének 2-5 napon belül eleget teszünk.


Küldeményének az alábbiakat kell tartalmaznia:

  1. Nem használt, sértetlen ékszert eredeti csomagolásában.
  2. Számlát, amely jótállási jegyként is szolgál (eredeti vagy másolat).
  3. Kitöltött űrlapotCsere, szerződéstől való elállás és szerviz bejelentő űrlap –letöltés ITT

Ékszercsere lépésről lépésre

  1. Az ékszert helyezze a kitöltött űrlappalCsere, szerződéstől való elállás és szerviz bejelentő űrlap“ egy buborékos borítékban, amelyet bármely postán meg lehet venni. Erre a borítékra írja rá a következő postacímet M. Tuschelová - EXPANDECO - HERATIS, Vízpart utca 26, 9225 Dunakiliti, Magyarország és adja fel értéknyílvánított csomagként.Kérjük, a csomagot neküldje utánvéttelnek és futárszolgálattal se. Ilyen csomagokat nem tudunk át venni.
  2. Feladószám (nyomkövető) szám a feladóvevényen található, mellyel a küldeményt feladta. A küldemény mozgását, illetve  kézbesítését a Magyar Posta oldalán követheti figyelemmel.
  3. A csomag megérkzéseről, a rendelésnél megadott e-mail címen fogjuk értesíteni.
  4. Az ékszercserére a lehető legrövidebb időn belül kerül sor.
  5.  Az árkülönbözetet, amely a csereékszer és az új ékszer között keletkezik utánvéttel fizetendő, vagy ha olcsóbb ékszerről van szó, a pénzösszeget bankszámlájára utaljuk, amely a kitöltött űrlapban szerepel.
  6. Az új ékszer feladásáról e-mailben értesítjük Önt.

Felhívjuk a vásárló figyelmét, fogyasztó jogai szerint a távollévők között kötött szerződéstől való elállásra nincs joga annak a fogyasztónak, aki olyan szerződést kötött, amelynek tárgya nem előre gyártott tárgy, tehát az áru nálunk nincs a "RAKTÁRON" lévő áruk között feltüntetve (gyémánt ékszerek rendelésre 14-21 nap és 8-10 hét), vagy a tárgy a fogyasztó egyéni igényei alapján készül el, vagy az ő személyes szükségletei kielégítésére szolgál. Példa az ilyen tárgyra az egyéni megrendelés alapján készített gyűrű méret, vagy a személyre szabott termékek (pl. gravírozott ékszer).

A Heratis.hu fenntartja magának a jogot, hogy ne hagyja jóvá a szerződéstől való elállást, amennyiben az ékszer a nyilvánvaló viselés jegyeit hordozza magán, jelentős felületi kopással vagy mechanikai sérüléssel rendelkezik. További tájékoztatás a szerződéstől való elállásról az Általános Üzleti Feltételek XI. szakaszában. A vásárló felelős az áru bármilyen értékcsökkentéséért, amely nem megfelelő bánásmód által következet be az áru jellegét, tulajdonságait és funkcionalitását figyelmen kívül hagyva.