Ékszercsere

60 napon belül

 
1Űrlap a letöltéshez ITT és kitöltéshez

 

 

4Az űrlapot töltse majd nyomtassa ki

 

 

3Az űrlapot ékszerrel együtt küldje el értéknyílvánított csomagként.

 

 

4Várjon a küldemény átvételéről szóló értesítésre

 

 

5Kérésének 2-5 napon belül eleget teszünk


Küldeményének az alábbiakat kell tartalmaznia:

a) Nem használt, sértetlen ékszert eredeti csomagolásában

b) Számlát, amely jótállási jegyként is szolgál (eredeti vagy másolat)

c) Kitöltött űrlapotCsere, szerződéstől való elállás és szerviz bejelentő űrlap – letöltés ITT

 

 


PONTOS UTASÍTÁSOK

 

1. Az ékszert helyezze a kitöltött űrlappal„Csere, szerződéstől való elállás és szerviz bejelentő űrlap “ egy buborékos borítékban, amelyet a postán árulnak. Erre a borítékra írja rá a következő postacímet M. Tuschelová - EXPANDECO - HERATIS, Vízpart utca 26, 9225 Dunakiliti, Magyarország és adja fel értéknyílvánított csomagként (nem utánvéttel és nem futárszolgálattal – ezeket a csomagokat nem vesszük át). A csomagot a megadott címre szükséges elküldeni és nem póstára maradóra, fordított esetben a csomag visszaküldésre kerül.

2. Feladószám / nyomkövető szám a feladóvevényen található, mellyel a küldeményt feladta. A küldemény mozgását / kézbesítését a Magyar Posta https://www.posta.hu/fooldal oldalon követheti figyelemmel.

3. Mikor a küldemény megérkezik cégünkbe, a rendelésnél megadott e-mail címre, értesítést küldünk annak átvételéről.

4. A cserére a lehető legrövidebb időn belül kerül sor.

5. Az árkülönbözetet, amely a csereékszer és az új ékszer között keletkezik utánvéttel fizetendő, vagy ha olcsóbb ékszerről van szó, a pénzösszeget bankszámlájára utaljuk, amely a kitöltött űrlapban szerepel.

6. Az új ékszer feladásáról e-mailben értesítjük Önt.

 

Felhívjuk a vásárló figyelmét, fogyasztó jogai szerint a távollévők között kötött szerződéstől való elállásra nincs joga annak a fogyasztónak, aki olyan szerződést kötött, amelynek tárgya nem előre gyártott tárgy, tehát az áru nálunk nincs a RAKTÁRON LÉVŐ áruk között feltüntetve (gyémánt ékszerek rendelésre 14-21 nap és 8-10 hét), vagy a tárgy a fogyasztó egyéni igényei alapján készül el, vagy az ő személyes szükségletei kielégítésére szolgál. Példa az ilyen tárgyra az egyéni megrendelés alapján készített gyűrű méret, vagy a személyre szabott termékek (pl. gravírozott ékszer).

A Heratis.hu fenntartja magának a jogot, hogy ne hagyja jóvá a szerződéstől való elállást, amennyiben az ékszer a nyilvánvaló viselés jegyeit hordozza magán, jelentős felületi kopással vagy mechanikai sérüléssel rendelkezik. További tájékoztatás a szerződéstől való elállásról az Általános Üzleti Feltételek XI. szakaszában. A vásárló felelős az áru bármilyen értékcsökkentéséért, amely nem megfelelő bánásmód által következet be az áru jellegét, tulajdonságait és funkcionalitását figyelmen kívül hagyva.