Segítünk Önnek a karkötő kiválasztásában

Amennyiben mindennapos viseléshez keres karkötőt, a hosszának meg kellene felelnie az Ön csuklójának, hogy feleslegesen ne csússzon le. Csuklóját szépen kellene öveznie, bár nem túl szorosan, hanem úgy, hogy ne menjen át könnyen a csuklón. Ne feledje, hogy a karkötőt az iZlatonál bármikor lerövidíttetheti, pontosan az Ön hossza alapján.

Ha esti ünnepségre készül és öltözékét szívesen kiegészítené egy karkötővel, amely dominálni fog az Ön kezén, akkor a gyémánt karkötőkre tegyen. Ha ezenfelül kombinálja ezeket a drágakövek valamelyikével, már ki sem kell hirdetni az est királynője címért folyó versenyt :)

Nagyon alkalmas azonban a karika karkötő is, amely mellett kitűnik az Ön nyári öltözete.

 

Hogy ne feledkezzünk meg az urakról sem, az ő számukra is folyton bővítjük az arany karkötő kínálatunkat.

Az egyre népszerűbb kaucsuk szintén dominál kínálatunkban. Önállóan kihangsúlyozza az Ön eleganciáját, viselheti még karórával való kombinációban is. Arany vagy ezüst kivitelezésben készítettük meg Önnek, a női modelleket is.

Ha ajándékba szeretne karkötőt vásárolni, tegye különlegessé azáltal, hogy belegravíroztatja a saját szövegét. A gyermek karkötők nagy választékán kívül a gravírozáshoz népszerű még a Celebrity kollekció is, amelyet a Cable Chain szekcióban találhat meg.

Szívesen figyelmébe ajánljuk a Palmyra exkluzív karkötő-kollekciót és a PANTHER karkötőket.