Rólunk

A www.aEkszerek.hu internetes ékszerboltot az iZlato s.r.o. üzemelteti. Aranyművességgel és az arany és ezüst ékszerek értékesítésével 1992 óta foglalkozunk nagy szeretettel.

 

AZ ARANYKERESKEDELMÜNK AZ ALÁBBI PILLÉREKRE ÉPÜL:

Stabilitás

Az arany és az arany ékszerek vagyonbefektetésként is stabilitást jelentenek. Az arany ékszerekbe invesztálva saját magát és szeretteit is megörvendezteti. Az arany értéke történelmileg tartja az árát, és időről-időre markánsan emelkedik is.

Alacsony költségek

Közvetlenül a gyártóktól vásárolunk, vagy közvetlenül mi készítjük az ékszereket. Ezért kínálatunk sokkal gazdagabb és áraink lényegesen alacsonyabbak más internetes vagy klasszikus boltokhoz képest.

Trend

Nyomon követjük az ékszerészet aktuális trendjeit, és rendszeresen részt veszünk a világkiállításokon, hogy olyan mintákat hozhassunk Önöknek, amelyek „IN”, vagyis menők...

Arany eljegyzési gyűrűk

Jelenleg Magyarországon kívül további e-shopok segítségével Németországban gSchmuck.de, Ausztriában gSchmuck.at, Svájcban gSchmuck.ch, Csehországban iZlato24.cz és Szlovákiában iZlato.sk is jelen vagyunk. Évente ezekben az országokban több ezer ügyfélnek okozunk örömet. Minden egyes országban az első helyeken vagyunk az elégedett ügyfelek számát illetően.

 

MIÉRT NÁLUNK VÁSÁROLJON ÉKSZEREKET?

  • A legszélesebb választékot nyújtjuk - eredeti ékszerek több ezres tételeit.
  • Naponta frissített kínálat, exkluzív kollekció, napi 20 modell mint egészen friss újdonság.
  • Kínálatunkban az arany ékszerek már 36 € áfa nélkül / 1 gramm arany ártól megvásárolhatók.
  • Kívánsága szerint metszünk, ill. gravírozunk mindenbe amibe csak lehetséges és ingyen - nem csak az esküvői karikagyűrűkbe.
  • Csak eredeti márkás ékszereket kínálunk, a származás és a minőség garanciájával.
  • Regisztrálva vagyunk a Nemesfémvizsgáló Hatóságnál - a hatósággal kötött megállapodásunk szerint lehetővé tettük a fiktív internetes vásárlásokat. A Nemesfémvizsgáló Hatóságnak lehetősége van internetes üzletünkben arany ékszert vásárolni és ellenőrizni annak tisztaságát!
  • Garantáljuk a legalacsonyabb árakat Magyarországon - a kedvezmények mértéke 20% - 50% a szokványos árakhoz képest.
  • Amennyiben valamiben csalódást okozunk, joguk van bocsánatkérésként jelentős kedvezményt vagy kedvezményt kérni a következő vásárlásukhoz.
  • Csupán nálunk cserélheti be ékszereit indok megadása nélkül 30 napon belül.
  • Biztonságos online vásárlás - Olykor nehéz megtalálni a megfelelő ékszert, vagy eltalálni a megfelelő gyűrűméretet, főképp ha azt ajándékba vásárolja. Ezért az aekszer.hu oldalon vásárolt minden ékszert a cserére szánt címünkre való kézbesítéstől számított 14 napon belül kicseréljük, vagy visszaadjuk.

 

Bízunk benne, hogy Ön is maximálisan elégedett lesz a szolgáltatásainkkal!