Hogyan válasszunk tökéletes gyűrűt

Vonzódjon akár az arany sárga, vagy fehér színéhez, nagyon alkalmas kiegészítő ezek kettős kombinációja is, amelyet főleg a hölgyek értékelnek. Ennek köszönhetően a gyűrű kitűnik a többi sárga vagy fehér aranyból készült ékszer közül.

 

 

Rózsaszín arany, morganit, fekete gyémántok

Az utóbbi években egyre népszerűbbé válik a rózsaszín arany is, amely romantikus színét réz hozzákeverésével kapja meg. Előnye, hogy tökéletesen illik minden bőrtípushoz. Nálunk, az aEkszerek.hu-nál főleg morganittal való kombinációban kedveljük, amelynek specifikus színe tökéletes összhangban van a rózsaszínes arannyal. Úgyszintén tekintse meg a kínálatot a Cocco kollekcióból, amelynek jellegzetességei a domináns fekete gyémántok. 

 

 

Topáz, citrin, ametiszt, rózsakvarc, zafír, olivin és még sok más

Ha egy konkrét alkalomhoz keres gyűrűt, ne féljen invesztálni a drágaköves gyűrűbe, amely külsejének megadja az igazi szikrát. Nem beszélve arról, hogy az Ön ékszerdobozába egy időtálló és különleges darab kerül, amely nyugodtan generációs ékszerré is válhat. Tekintse meg, milyen drágaköveket kínálunk Önnek.

Ha ezenfelül kiegészíti ezt ugyanabból a kollekcióból származó fülbevalóval, könnyen válhat Önből minden esemény királynője. Tekintse meg ezért szettjeink kínálatát is.