Ékszerek és karórák gravírozása

 

Gravírovanie si môžete objednať aj u nás!

 

Nálunk is rendelhet gravírozást!

Bizonyosan hallott már az ékszerek gravírozásáról. Az aEkszerek.hu ilyen szolgáltatást kínál Önnek, majdnem minden arany ékszernél, ahol ez technikailag lehetséges. Tegye személyessé ékszerét, varázsolja egyedülállóvá, sajátossá és eredetivé, olyanná, ami felidézi például az Ön élete fontos momentumainak dátumát, fontos emberek, gyermekei nevét, születési évszámukat, vagy más, különleges eseményt az Ön életében. Van egy megoldásunk az Ön számára! Gravíroztassa bele a jelentős dátumot, vagy nevet, illetve szimbólumot a jegygyűrűbe. Ugyanúgy, mint egy medálra vagy karkötő lemezére, vagy valamilyen más ékszerre, amelyre szemet vetett az aEkszerek.hu oldalán. A külső oldal is gravírozható, nem csak a belső. A nők számára fontosak a részletek és nem hajlandók lemondani a romantikáról. Ha a kínálatunkból megtetszett Önnek valamelyik ékszer és ott van a gravírozás lehetősége - tegye személyessé és hozza létre így a saját eredetijét.

 

Figyelmeztetjük azonban, hogy az ékszert így már nem lehet visszaküldeni a 14 napos törvényes határidőn belül, mivel már speciálisan módosítva lett kizárólag az Ön számára. A gravírozás megvalósításának tájékoztató jellegű ideje az aEkszerek.hu -n 24 órán belüli, a műhelyek kihasználtságától függően és az alapján, hogy az ékszer raktáron van-e, vagy megrendelésre fogják-e gyártani és utólagosan gravírozni. A szállítási idő ezért néha meghosszabbodhat 3 – 5 munkanappal.

 

Ízelítő a díszbetűtípusokból:

Ochutnávka dekoratívnych fontov

A gravírozás ára:

Minden egyes betűért 300 forintos illetéket számlázunk. A kínálatban szereplő kép gravírozása mérettől függően 5 400 forintól  kezdődik. Fontos figyelmeztetés – ügyfeleink számára a gravírozás az aEkszerek.hu minden egyes gyűrűjére ingyenesen történik!!! Bármilyen kérdés esetében küldhet nekünk e-mailt az [email protected]. Örülünk minden egyes ötletnek és a kölcsönös együttműködésnek. Igyekszünk teljesíteni ügyfeleink álmait és örülünk, ha örömet szerezhetünk.