Hogyan vàlasszon làncot?

A nyaklánc azon kevés ajándékok egyike, amivel soha semmit nem ronthat el. Ha ezenfelül kombinálja egy megfelelő medállal, kész is van a tökéletes ajándék. Ha nem tud dönteni, melyik lánc illik Önhöz a leginkább, szívesen adunk Önnek tanácsot a választásban. Az ideális választás gyémánt medálokhoz az Anker típusú lánc. 

1. A lánc hossza különböző, bár általában a rövidebb méretek (42 mm - 50 mm) inkább hölgyeknek valók, és a hosszabbak (50 mm-től felfelé) az uraknak.

Ez főleg abból a tényből következik, hogy a hölgyek szívesen egészítik ki nyakláncaikat medállal, amely szépen kitűnik a dekoltázsukban. Ez azonban nem törvényszerű és gyakran látogatnak el hozzánk olyan hölgyek, akik inkább a hosszabb láncokhoz vonzódnak. Ebben az esetben az iZlato felkínálja Önnek bármilyen (nem csak női) nyaklánc meghosszabbításának lehetőségét. Ékszerészünk az Ön láncához olyan szemeket kapcsol, amelyek révén Ön szabályozhatja majd a lánc hosszát.

2. A láncok színe alkalmazkodik az aktuális trendhez, és a sárga vagy fehér aranyból, illetve a romantikus rózsaszín aranyból készült aranyláncokon kívül, ezüstláncokat is találhat nálunk. Közkedveltek az aranyláncok kettős, vagy akár hármas kombinációi. Ebben az esetben azonban inkább kifejezőbb mintákról van szó, amelyeket nem szükséges medállal kiegészíteni.

 

 

3. A láncok vastagsága különböző, e-shopunk választéka a legfinomabbaktól kezdve (például az Anker minta), amelyeken tökéletesen kitűnnek a gyémántmedálok, egészen a legvastagabbakig terjed. A minőség nálunk első helyen áll, s ezért a láncokat precízen gyártjuk, nagy hangsúllyal a lánc szilárdságára és minőségére. Éppen a pontosság tesz minden egyes aranyláncot időtálló ékszerré, amely kitűnően néz ki. Az eredetiségen kívül Öné a garancia, hogy az arany értéke minden egyes nappal növekszik.

4. A minta, vagy a lánc típusa csupán az Ön ízlésétől függ. Vannak minták, amelyek nőire és férfira oszlanak, például a királyminta éppen az urak körében a legkeresettebb. A Valis típusú lánc pedig női tulajdon. Léteznek azonban minták, amelyek mindkét nemnek ajánlottak, ún. Unisex minták. Közéjük tartozik például a Figaro, vagy a Pancier. Itt ismét nem érvényesek szigorú szabályok, a választás csak Önön múlik.