Hasznos tippek a termékek értékeléséhez

Szolgáltatásaink javítása érdekében minden hozzászólásnak és értékelésnek nagyon örülünk. Hiszen ezeknek köszönhetően folyamatosan fejlődünk és haladunk előre. Ezért nagyon örülnénk, hogy ha Ön is ügyfél közösségünk tagjává válna, akik rendszeresen megosszák vélemenyüket az általuk megvásárolt termékeinkről. Így segítve a következő potnecionális vásárló döntését a megfelelő ékszer kiválasztasánál. Tehát az Ön véleménye sok esetben döntő lehet. Vessünk egy pillantást néhány hasznos tippre és irányelveinkre, amelyeket szükséges követni véleményünk hozzáadásánál.

Még mielőtt közzétenné véleményét a www.aÉkszerek.hu weboldalon, győződjön meg arról, hogy:

  • Az Ön véleménye az Ön tulajdonában lévő termékre vonatkozik.
  • A recenzió az Ön termékre vonatkozó személyes érzéseit fejezi ki, és jogos indoka van rá.
  • Véleménye a termék állandó jellemzőire vonatkozik, amelyek változatlanok maradnak.

Cégünk fenntartja magának a jogot, hogy ne tegye közzé a következőket:

  • Nem megfelelő megállapítások, amelyek vulgáris vagy obszcén tartalmakat tartalmaznak, amelyek sérthetik az erkölcsöt, az etikát, a vallási meggyőződést, a kisebbségi jogokat stb.
  • Nem nyilvános adatokat (nevek, vezetéknevek, telefonszámok, e-mail címek, lakcímek stb.).
  • Más cégek és termékek reklámjai, spam-jai és egyéb értékesítési formái.
  • Kritikus és helytelen megjegyzések más szerzők véleményére.


Ha bármilyen észrevétele, panasza vagy kérdése van termékeinkkel, szolgáltatásainkal, vagy megrendelésével kapcsolatban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a [email protected] email címen. Szívesen válaszolunk kérdéseire, és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy az esetleges problémát vagy félreértést a lehető legrövidebb idő alatt megoldjuk. Állunk rendelkezésére minden munkapon 9 és 17 óra közöt.