Ajándék feleség vagy férj számára. Mikor a kevesebb több!

Rendezés
Megjelenítés 24 | 96 termék oldalanként

Ajándék felesége vagy férje számára. Mikor a kevesebb több!

Mikor férje vagy felesége számára vásárol ajándékot nem kell túl gondolni a dolgot. Az ajándéknak, értékesnek és tartósnak kell lennie. Pont olyannak, mint az Önök házassága. Ajándékozza meg kedvesét egy fehér, sárga vagy rózsaszín arany ékszerrel.

 

Ajándék feleségünk számára, amely örömet szerez

Bár úgy véljük, hogy kedves feleségével folyamatosan érezteti, hogy mennyire szereti Őt, szeretnék néhány tippet adni, hogyan varázsolhat mosolyt az arcára.

 

Eternity gyűrű

Az örökkévaló szerelem szimbólumaként, az eternity gyűrű a tökéletes ajándék. Egy remek ajándék mely az Ön figyelmességét tükrözi. Ezek az elegáns gyűrűk jellegzetessége, hogy kiváló minőségű aranyból készülnek, gyémántokkal vagy más drágakövekkel vannak kirakva.

 

Lánc szív alakú medállal

Mi jelképezni jobban felesége iránti szerelmet, mint egy szív formájú drágakő vagy medál. Ezen felül az ilyen láncok nagyszerű kiegészítőként szolgálnak bármilyen stílusú öltözethez. Ha szeretné, hogy felesége ajándéka a lehető legszemélyesebb legyen, válasszon csillagjegyéhez illő drágakövet.

 

Gyöngyfülbevalók

A gyöngyfülbevaló igazán időtlen ékszer, és minden igazi nő ékszerdobozának tartalmaznia kell. A sima és kerek gyöngyök minden ruhának elegáns megjelenést kölcsönöznek. Ha a felesége szereti a gyöngyöt, és már rendelkezik egyszerű gyöngyfülbevalóval, ebben az esetben még mindig lehetősége van kiválasztani egy gyémánttal díszített darabot, vagy más árnyalatú gyöngyöt.

 

Értékes ajándék férj számára

A férfiak nem viselnek olyan mértékben ékszert, mint a nők, de a minőségi ékszerek, mint ajándék, biztosan őket is megörvendezteti. 3 tippet adunk egy minőségi arany ékszerre férfiak számára.

 

Férfi aranylánc

Az aranylánc teljesen alap ékszer, amit a férfiak viselnek, ha nem számoljuk a karikagyűrűt. Előnye, hogy szükség esetén ruházattal eltakarható. Egyaránt alkalmas minden ünnepi alkalomra, valamint hétköznapi viseletre. De kiválasztása során, ügyeljen a megfelelő hosszra. Ha túl rövid, az kényelmetlen lesz, és mindig kilátszik majd a ruha alól. Másrészről, a túl hosszú aranylánc zavaró lehet, így kényelmetlen és célszerűtlen lesz.

 

MandzsettagombokMandzsettagombok

A célszerű ajándék kiválasztásához a mandzsettagombok nagyszerű megoldás. Kiválaszthatja őket fehér vagy sárga arany kiviteletésben, attól függően, hogy férje melyiket szereti jobban.

 

Arany karkötő

A karkötő szintén egy olyan ékszer, amelyet a férfiak gyakran viselnek. Férje munkakörétől és a társadalmi eseményektől, melyeken részt vesz, függően választhat karkötőt mindennapi viselethez vagy olyat, amely arany kombinációval készült, drágakővel vagy más érdekes kiegészítővel, amely kivételes eseményekre lett tervezve.