Ideális ajándék hölgyek számára az Ön ajándék tanácsadónak köszönhetően

Rendezés
Megjelenítés 24 | 96 termék oldalanként

Ideális ajándék egy nő számára ajándék tanácsadónknak köszönhetően

Ajándékot keres feleségének, barátnőjének, anyukájának, a megfelelő darab kiválasztásához tanácsra van szüksége? Melyik nő ne szeretné az ékszereket? Vannak, akik jobban és olyanok is, akik kevésbé rajonganak értük, de egy kiváló minőségű csillogó ékszer mindig örömet szerez nekik.  Most már csak ki kell választania a megfelelő darabot. Reméljük, tippjeink segítségével hamarosan megtalálja azt.

 

Milyen fajta ékszert részesít előnybe a hölgy, akinek az ajándékot vásárolja?

 

A legegyszerűbb módja annak, hogyan derítheti ki, melyik ékszert szereti, ha megfigyeli, mit visel általában. A nagyobb és feltűnőbb darabokat szereti inkább, vagy a finomabb darabokat? Mindenesetre ne feledkezzen meg stílusáról sem.

 

Fülbevaló kiválasztásakor mérlegeljen, hogy inkább a lógós fülbevalót szereti, vagy a meglehetősen kisméretű, nem feltűnő darabokat kedveli. És ha inkább a lógósak tetszenek neki, konkrétan melyikek azok? Kör alakú vagy inkább csepp alakú?

 

Ha nyaklánc mellett döntene, derítse ki, hogy a véknyabb lánc lesz-e a megfelelő, vagy jobban örülne egy vastagabb láncnak, esetleg medálos nyaklánc nyerné el jobban tetszését.  Szintén fontos a hosszúság.  Általában a legrövidebb chokereket viseli, esetleg hosszú vagy rövid nyakláncokat? A láncformákat vagy a gyöngyöseket?

 

A nők csuklóikon mindenféle karkötőket viselnek. Melyikek azok, melyeket az Ön ünnepeltje leginkább kedvel? Az egyszerű, medálos vagy gyöngyös? Melyek illenek hivatásához? Ha ékszerdobozában minden stílus megtalálható, az azt jelenti, hogy szereti cserélgetni őket, így könnyebb a választás és nagyvalószínűséggel nem fog mellé nyúlni.

 

A gyűrűket a nők úgy választják, mint más ékszereket is, hogy azok munkájuk elvégzése során ne zavarja őket. Ha gyermekekkel dolgozik, az egészségügyben vagy az élelmiszeriparban, az éles szélek nélküli kisebb gyűrűk jobban illeszkednek hozzá. Ellenkezőleg, ha megengedheti magának a nagyobb és extravagánsabb darabokat, és ha valaha is látott rajta ilyen ékszert a döntés egyértelmű. 

 

Ezután fókuszáljon az arany színére. A fehér, sárga vagy rózsaszín aranyat kedveli? A modern vagy a vintage stílust szereti jobban? A követ, amely az ékszert díszíti majd, kiválasztatja csillagjegye alapján.

 

Ha őszintén fontos Önnek a megfelelő ajándék kiválasztása, meggyőződésünk, hogy a megajándékozott hölgy értékelni fogja ezt az erőfeszítést, és hogy az ajándék valóban elnyeri tetszését.