Természetükből kiindulva, a Halaknak szánt ajándék legyen időtlen.

Rendezés
Megjelenítés 24 | 96 termék oldalanként

A Halak az utolsó csillagjegy. Jele két ellenkező irányban úszó hal, amely a figyelemének állandó megosztásának szimbóluma a fantázia és a valóság között. A Halak, mint a horoszkóp utolsó csillagjegye, megtanulta az összes leckét a fájdalomról, örömről, reményről és félelemről az előtte lévő csillagjegyektől. Ez a tény teszi a Halat a leg empatikusabb és könyörületesebb jegynek, így óvatosnak kell lennie, hogy az erős érzelmei ne jelentsék a vesztét. Ismert, hogy félnek az élettől, és gyakran rózsaszín szemüvegen át néznek a világra, szépítik, és nem érzékelik a valóságot. És amikor felfogják a valóságot, és nem tetszik nekik, kikerülik azt, és elúsznak.

Milyen ékszert válasszunk ez állatövi jegy részére?

Valaki számára a Halak meglehetősen határozatlannak tűnhetnek, ezért nehezebb lehet ideális ajándékot találni nekik. Mivel az ebben a csillagjegyben született emberek meglehetősen hangulatosak, tökéletesen mozognak egyik trendtől a másikig,, így nehéz megmondani mi fogja elnyerni tetszésüket az adott pillanatban. Ezért javasoljuk, hogy válasszon valami időtlen számukra. Talán egy ékszert?

Az ajándék választásakor a Halak számára, jó tudni melyek azok a kövek, amelyek alkalmasak számukra. Az asztrológiai ismeretek alapján az akvamarin és az ametiszt azok, amelyek szerencsét és szeretetett hoznak a Halak életbe. Továbbá a gyöngyök pozitív hatással vannak a lelki nyugalmukra. A nefrit, a kristály, a zafír, a topáz és az opál szintén pozitív hatást gyakorolnak. Ez elegendő választási lehetőséget nyújt. Választhat egyköves vagy kő kombinációkból. Sőt, nem muszáj egy darab ékszert választani, legyen az egyenesen egy szett, amelynek darabjai tökéletesen kiegészítik egymást. Időtlen kombinációk, legyen az egy fülbevaló medállal, vagy gyűrűvel, nyaklánc karkötővel, esetleg nyaklánc fülbevalóval. Ezek biztosan szívesen viseli majd jövőbeli gazdája. Ha a megajándékozott Halak, büszke csillagjegyére, és szeret vele dicsekedni, ajándékozza meg egy horoszkóp medállal. Rengeteg lehetőség van, de ha továbbra is tanácstalan, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi szívesen segítünk a választásban.