A Rák nem csupán az ajándékot értekeli, hanem az ajándék átadásának módját is.

Rendezés
Megjelenítés 24 | 96 termék oldalanként

A Rák csillagjegyében született egyének többsége nagyon érzékeny lelkű, jószívű és családcentrikus. Örülnek, ha van az életükben egy olyan személy, akire mindig számíthatnak. Néha nagyon önfejű, makacs, ilyenkor nehéz vele kompromisszumokat kötni. Hasonlóan, mint a rák, kinézetre kemény, de belűről gyengéd. A Rák kedveli a fényűzést, az embereket a külsejük alapján értékeli. Mindent szeret, ami számára személyes, és nagyra értékeli, ha az ajándékozás formája kicsit teátrális. A fő ajándékot kiegészítheti egy aprósággal, amelyet külön becsomagol. Az ajándékokat külön-külön adja át, és e közben meséje el, miért pont erre a két ajándékra esett a választás. Biztosan értékelni fogja igyekezetét, megtalálni számára a hozzá illő ajándékokat.

Smaragd, gyöngy vagy kristály szerencsét hoz a Ráknak

Mivel a rák értékeli a minőségi, tartós és fényűző dolgokat, ezért egy minőségi ékszer remek ajándéknak bizonyul. Ha úgy dönt, hogy ezt az utat választatja, hagyja magát elragadtatni és ne szabjon határt költségeinek. A rák nagyon szentimentális, és hisz az "egyszer és mindörökké" kifejezésben. Ragaszkodik dolgokhoz, érzelmekhez, ezeket soha nem akarja elengedni. Jól gondolja át, hogy a megfelelő ajándékot választotta e, és pozitív érzéséket kelt majd a megajándékozott Rákban. Ha ez sikerül, öröké Gondolj jól az ékszer kiválasztására, és győződj meg róla, hogy a Rákod a megfelelő érzelmeket kapja. Örökre megbecsüli majd.

Egy kiváló minőségű sárga vagy fehér arany kétségtelenül remek ajándék. Ha kővel díszített ékszert szeretne, válassza a smaragdot, amely szerencsét hoz a Rák életébe. Attól függően, hogy milyen ékszereket visel, legyen az fülbevaló, nyaklánc, gyűrű vagy karkötő, melyet ez a zöld kő díszít. Ezen túl pozitív hatással kell, hogy legyen a megajándékozott személyre, ezt gyönggyel és kristállyal érjük el. Ha korlátozott költségvetéssel rendelkezik, és szeretne hozzá tenni még valamit a felsoroltakhoz, válasszon egy smaragddal, kristállyal vagy gyönggyel kiegészített medált. Mivel a Rák családcentrikus, kiegészítő ajándéknak ötletes megoldás egy képkeret a családi képek elhelyezésére. Mindannyian örülünk, ha a megörökített, legszebb emlékeket, például gyermekeink életéről, egy hozzá méltó helyen helyezzük el. Az ezüst képkeretek tökéletesek erre a célra.