Ajándék Vízöntő számára? Vegye filembe a tényt, hogy ez a csillagjegy egy örök lázadó

Rendezés
Megjelenítés 24 | 96 termék oldalanként

Az Vízöntő a leghumánusabb állatövi jegy. Ebben a jegyben született emberek hajlamosak forradalmi gondolkodásra és folyamatosan igyekeznek világot jobbá tenni. Minden Vízöntő egy lázadó a szíve mélyén, amely megveti a hatalmat és mindent, ami konvencionális. Szabadgondolkodású és szélsőséges, gyakran felismerhető a divatérzéke, szokatlan hobbijai és rugalmatlansága alapján. Mivel a Vízöntőt erősen motiválja az emberek közötti egyenlőség, élvezik a csapatmunkát, és szeretettel töltenek időt olyan emberek társaságában, kiknek gondolkodás menetük hasonló, mint az övé. Mégis sok magányosan eltöltött időre van szüksége, mikor csak önmagával foglalkozik a saját gondolataival.

A Vízöntő szélsőséges ékszereket választ, ezt a „mindent vagy semmit“

elv alapján

Ha szeretne Vízöntőjének örök, természetéhez illő ajándékot adni, mi az ékszert javasoljuk. De vajon melyik ékszerrel lesz biztos a siker? A Vízöntő szereti ékszerekkel kifejezni személyiségét, ezért vagy választ egy olyan ékszert, amelynek köszönhetően feltűnőséget kelt, vagy inkább nem visel semmilyet. Szeretik a különleges, szokatlan, nagy vagy világos színű ékszereket. Azon gondolkodik, hogy milyen követ válasszon egy Vízöntő számára? Az asztrológia szerint éppen a gránát, a cirkon, a kristály, az ametiszt és a borostyán, amely boldogságot és hűséget hoz neki, védve őt minden gonoszságtól, növelve koncentrációját és kitartását.

Segítségére lehet az is, ha megfigyeli, hogy az Ön Vízöntője sárga vagy fehér aranyat visel. Esetleg az ezüstöt részesíti előnybe? Ha korlátozott költségvetéssel rendelkezik, egy ezüst ékszer a Vízöntő szerencse köveivel kombinálva, nagyszerű választás lehet. Ha nem szeretné eltúlozni az ajándékozást, választhat arany medált a Vízöntő jegyében született személy nevével, nevének kezdőbetűjével, csillagjegyével, esetleg szerencse kövével. Kínálatunkban biztosan megtalálja a megfelelő ajándékot, de továbbra is kételyei vannak, írjon nekünk, és mi szívesen segítünk a választásában.