A Bika materialista, ezért fektessen kellő időt a neki szánt ajándék kiválasztására

Rendezés
Megjelenítés 24 | 96 termék oldalanként

Valószínűleg úgy gondolja, hogy a Bika jegyében született emberek önfejűek pont, mint a bika. Többnyire ez így is van, viszont azt is tudnia kell, hogy nagyon érzéki, bensőséges és nyitott személyiség. A bika alapvetően praktikus, magabiztos, ragaszkodó a materiális dolgaihoz. Szereti a divatos darabokat és azokat klasszikus darabokkal kombinálja. Szereti a kényelmet és a jólétet, és értékeli a minőséget. A Bikák vizuális lények, bennük van a vágy, hogy mindennapjaikat csillogó tárgyakkal tegye szebbé. És mi lehetne szebb vagy fényesebb az ékszereknél? Kiválasztásukkor a Bika néha kiszámíthatatlan, a finom ékszerektől egészen a merész darabokon keresztül, bármire eshet a választás. Ezért szánjon elegendő időt a megfelelő ékszer kiválasztására egy Bika számára. Legyen figyelmes, figyelje meg milyen ékszereket visel és ezekhez illő ékszerre törekedjen. Ő tudni fogja mennyi időt szánt rá, és értékeli majd igyekezetét. Ez is természetéből fakad.

Ajándék egy Bika számára praktikus és minőségi ékszer formájában, tökéletes választás.

A Bika a föld csillagjegye egyike. A következő kövek illenek hozzá: világos színű zafír, smaragd türkiz. A kövekkel ellátott fülbevalók mellett nyakláncok, karkötők, gyűrűk és medálok is találhatóak kínálatunkban. Szintén pozitív hatásúak a gyöngyök és igazgyöngyök. Lady Diane gyöngyös nyaklánc, karkötő, vagy akár egy ékszerszett, biztosan mosolyt csal a Bika jegyében született hölgy arcára. A gyöngyök harmonikusak, a Bikát megvédi ellenségeitől. A zafír a hűség jele a szerelemben. A türkiz Vénusz kője, amelyet a szerelmesek és házasok amulettjének tartanak. Ezekkel a kövekkel készült ékszerek időtlenek és szépek. Ajándékként minden bizonnyal elvarázsolják jövőbeli viselőjét. Mivel a Bika különösen a praktikus és kényelmes ajándékokat kedveli, hölgy számára választhat nyakláncot nevével, praktikus mindennapi viseletre alkalmas fülbevalót vagy karórát. Ezek megfelelnek az ebben jegyben született uraknak is. A Bikák valószínűleg praktikus ajándékként nagyra értékelik a mandzsettagombokat is.

Széles kínálatunkban, a preferenciáktól, a költségvetéstől és a Bikával való kapcsolatától függően biztosan nagyszerű ajándékot választ. Ha azonban még mindig problémája van a választással, szívesen segítük Önnek..