Az Oroszlán a csillagjegyek celebje, ezért egy kihívó arany ékszer biztos elvarázsolja.

Rendezés
Megjelenítés 24 | 96 termék oldalanként

Az Oroszlán csillagjegyében született személyek elsősorban a Nap befolyása alatt vannak, ez a természetükben is tükröződik. Magabiztosak, energikusak és bátrak. Elszántak küzdeni, ezért néha könnyebben elérik céljaikat, mint mások. Magasra teszik a lécet, szakmai és magánéletükben egyaránt szeretnének sikeresek, lenni és kivívják a tiszteletet. Született vezetők, és ehhez megfelelően viselkednek. Nem szeretnek spórolni, épp ellenkezőleg, a napsütötte jellegüknek megfelelően kedvelik a gyönyörű, ragyogó dolgokat, amelyekre hajlandóak extra díjat fizetni.

Ez a csillagjegy az állatöv celebje, törődik az egészségével és szépségével. Hogyha az ajándék keresése során, a választás egy feltűnő, fényűző ékszerre esik a választás, teljesíti az Oroszlán vágyát. Nemcsak a szíve arany, hanem a hozzá illő ékszerek színe is arany. Az Oroszlán tüzes csillagjegy így a tüzes drágakövek illenek hozzá, mint a gyémánt, rubin és topáz, ezek szerencsét hoznak számára és elűzik a félelmeit.

A csillogó ékszer mindkét nem számára tökéletes ajándék

Mivel az urak kivételesen a színes drágaköveket választják, ajánlatainkban gyémántokkal díszített ékszereket találnak. Ezek az Oroszlánnak erőt és boldogságot ad.

Attól függően, hogy milyen ékszereket részesít előnybe az Ön Oroszlánja, választhat férfi gyémántgyűrűt, arany medált, láncot, karkötőt vagy arany órát.

Ha hölgy Oroszlánnak keres ajándékot, a lehetőségek száma jelentősen nagyobb. Szintén természetéből kiindulva választhat ékszert az említett drágakövek egyikével - gyémánttal, rubinnal, topázzal vagy ezek kombinációjával. Kiválaszthatja az egyes darabokat vagy egyenesen szettet, amelyeket a hölgy Oroszlán kedvére kombinálhat. Például egy szett fülbevalóval és medállal vagy gyűrűvel.

Ahhoz, hogy személyes ajándékot adhasson az Oroszlánnak, gravíroztassa nevét vagy valamit, ami emlékezteti őt az Önnel átélt közös pillanatokra.