Ajándékok, melyek az Ön anyukája arcára is mosolyt csalnak.

Rendezés
Megjelenítés 24 | 96 termék oldalanként

Ajándékok, melyekkel örömet szerezhet édesanyjának

Anya csak egy van. Az anyák azok, akik egy életen át szeretnek minket és a világ összes boldogságát nekünk adnák. Nem vár Öntől nagy ajándékokat, de egy kis figyelmesség minőségi arany vagy ezüst ékszer formájában mosolyt csal arcára. Nézze meg gazdag kínálatunkat és keressen egy eredeti ajándékot, amely illik anyukájához.

 

Arany fényképtartó medál

Az Ön édesanyja gondoskodó, önfeláldozó és Ő az, aki összetartja a családot? Egy ilyen medálnak biztosan nagyon fog örülni. Beleteheti a család fényképét, így mindenhová magával viheti őket. Ezen kívül egy ilyen medál egy elegáns tartozék is, amely gyönyörűen fog mutatni anyukája nyakában.

 

Palmyra karkötő

Ha azt szeretné, hogy az édesanyjának szánt ajándék exkluzív, de mindennapi viseletre is alkalmas legyen, válassza a Palmyra karkötőt. Ezek a játékos, eredeti karkötők különböző aranyfüggőkkel vannak díszítve, sárga vagy fehér színű. Tehát kiválaszthatja az anyukájának leginkább megfelelő kombinációt, és ugyanakkor megvásárolhatja a hozzá őt jellemző medálokat is. Ennek a karkötőnek köszönhetően, további inspirációkkal lesz gazdagabb, ami a következő ajándékot illeti.

 

Gyűrű drágakővel csillagjegye szerint.

A következő megoldás arra, hogyan ajándékozzunk személyre szabott ajándékot, ha egy olyan ékszert választunk, melyet csillagjegyéhez illő drágakő díszít. Így megmutathatja, hogy fontos Önnek az, hogy egy olyan ajándékkal lepje meg, ami személyéhez közel álló és szerencsét hozz neki.

 

Arany ékszer szett

Minden elegáns hölgy örül egy ékszerkészletnek, ami mellesleg arra személyre emlékezteti, akitől azt kapta. Lehetősége van a szettet az alapján összekombinálni, hogy milyen ékszereket és milyen színben visel anyukája.

 

Ékszer gyönggyel

A gyöngy időtlen. Elegáns és egyedülálló jelképe a nőiességnek. Válassza ki a megfelelőt az anyukájának, attól függően, hogy milyen színt kedvel. Derítse ki, az egyszerű ékszereket vagy díszesebb darabokat részesíti előnyben. Több színváltozat és gyöngy közül választhat.