Ékszer mint ajándék párok számára az örök szerelem szimbóluma.

Rendezés
Megjelenítés 24 | 96 termék oldalanként

Ékszer, mint ajándék párok számára az örök szerelem szimbóluma

Már egy ideje nagy divat, hogy a párok egymáshoz illő ajándékokkal lepik egymást. Ékszerek esetén, olyan darabok jöhetnek szóba, melyek illeszkednek egymásba, ha összetesszük őket, vagy valamilyen szimbólum kapcsán összetartoznak. Inkább volt megszokott, hogy a párok évforduló, Valentin nap és más alkalmakra egyedülálló ajándékokat ajándékoztak, egymástól független. Az új trend, az egymáshoz illő ékszerek, ezek fontosabbá és személyesebbé teszi az ajándékokat. Ily módon fejezik ki szimbolikusan, hogy kihez tartoznak.

 

Arany medál pároknak

Talán az egyik leginkább hagyományos ajándék pároknak egy olyan medál, amelyből egy gyengéd törés által két darabot kapunk. Logikusan, ha e két darabot egymásra/egymáshoz tesszük, egymásba esnek. A partnerek mindegyike egyik felét láncon viselheti, ritkábban karkötőn. Ez az ajándék általában kevésbé terhelik meg pénztárcájukat és szimbolizmusa egyértelmű. Az ajándék még személyesebbé válhat, ha a pár belevéseti nevük kezdőbetűit, jelentős dátumot vagy teljes nevüket.

 

Összeillő gyűrűk pároknak

Jelenleg sok olyan pár létezik, akik nem élnek házasságban. Függetlenül attól, hogy partnerek házastársak is vagy jegyesek, ajándékozhatnak egymásnak olyan gyűrűket, melyek összeillenek. Jelképesen kifejezhetik szeretetüket és odaadásukat. Egyes párok a gyűrűk esetében is egy szimbolikus jelet vésettnek az ékszerbe. Szimbólumot, amely összeköti őket.

 

Összeillő karkötők pároknak

Lehetséges, hogy az első két ötlet, némelyik párnak túlságosan hagyományos, vagy esetleg az egyik félnek nem megfelelő az ékszer. Ebben az esetben az arany összehangolt karkötők nagyszerű választás. Nem feltűnőek, és minden korosztály számára alkalmasak. A partnerek költségvetésétől és ízlésétől függően a vékonyabb és a legkülönbözőbb minták közül válogathat.