Ajándék férfinak? Legyen az praktikus és értékes.

Rendezés
Megjelenítés 24 | 96 termék oldalanként

Ajándék egy férfi számára? Legyen az praktikus és értékes.

Azon töpreng, milyen ajándékot is adhatna egy férfinek? Nem kell tovább gyötrődnie! Elég, ha tudatában van annak, hogy a férfiak a nőkkel szembe általában gyakorlatiasabbak és viszonylag kevésbé igényesek. Nincs szükségük sok mindenre, de azt, amijük van, teljes mértékben kihasználják. Vessen egy pillantást ajándékkínálatunkra és válasszon értékes ajándékot minden alkalomra.

 

Gravírozásra alkalmas arany medál

Ha a férfi, akinek ajándékot szeretne vásárolni szívesen visel aranyláncot, akkor lepje meg egy medállal. A medált még személyesebbé teheti, ha valami olyat vésett bele, ami sokat jelent a férfi számára, evvel bebizonyítja azt is, hogy ő egy fontos személy életében. Vésethet például dátumot, nevét vagy egy kezdőbetűt. Mielőtt medált vásárolna, győződjön meg róla, hogy jövőbeli viselőjének már van legalább egy lánca, amelyen a medált viselheti és derítse ki annak színét is. Sárga vagy fehér arany, hogy a medál illeszkedjen. Ha nem rendelkezik aranylánccal, máris meg van a következő ajándéktipp.

 

Arany karkötő

Az arany karkötő a tökéletes ajándék az urak számára, mivel nem feltétlenül feltűnő, ugyanakkor gyönyörű kiegészítő azok számára, akik gondoskodnak megjelenésükről. Kiválasztásakor viszont figyeljen a karkötő hosszúságára. Nem zavarhatja a mindennapos tevékenységek elvégzésénél és az sem jó, ha túl rövid. Egyéb kiegészítőjétől függően választhat sárga, fehér arany karkötőt vagy ezek kombinációját.

 

Arany mandzsettagombok

Némely férfi gyakran viseli őket, vannak, akik csak alkalomadtán, de minden igazi úriember fiókjában kell, hogy legyen legalább egy pár minőségi mandzsettagomb. Ha a férfinak, akit szeretne megajándékozni, még sincs, akkor ez egy remek tipp az ajándékra. Minden bizonnyal lesz egyszer egy olyan alkalom, mikor kihasználja. Ha még is van neki, azt jelenti, hogy szokott viselni, ezért az Ön ajándékát is biztosan kihasználja majd. Kínálatunkban, olyan arany mandzsettagombokat talál, amelyeket minden férfi büszkén visel majd. Ingjének tökéletes kiegészítője lesz.