Milyen ajándékot keres? Mi segítünk kiválasztani

Milyen ajándékot keres? Akkor is egy bizonyos jelzőt használ, ha annak nincs is tudatában.

 

Azon gondolkodik, hogy milyen ajándékot vásároljon? Milyen tulajdonságokkal kellene rendelkeznie? Mit szimbolizáljon, vagy mit képviseljen? Természetesen ajándék tanácsadónk Önnek is segít. Lényegében mindig attribútum alapján keresünk egy ajándékot, még akkor is, ha annak nem is vagyunk tudatában. Akarva vagy akaratlanul jelzőkkel válaszolunk: luxus, modern, elegáns, legszebb, márkás, eredeti, egyedi, romantikus, retró, stílusos, extravagáns vagy ellenkezőleg egyszerű ajándékot szeretnénk.

 

Ami a legfontosabb, hogy passzoljon az ünnepelthez. Akár személyiségéhez, ízléséhez, csillagjegyéhez, stílusához vagy legyen az egy emlék arra az eseményre, amelyre az ajándékot kapta. Az az ajándék, ami alkalmas érettségi ajándéknak, nem muszáj, hogy esküvői ajándékként is megfeleljen. Más ajándékot veszünk édesanyáknak és másat jegyesünknek. Más ajándékot választunk egy születésnaposnak és másat egy újdonsült anyukának.

 

Segítünk az ajándék kiválasztásában. Tekintse meg ajándék tippjeinket tulajdonságuk szerint.

 

Meggyőződésünk, hogy a kínálatunkból kiválasztott ékszerrel biztos sikert arat. Tehát keressük meg közösen az Ön ajándékához kapcsolódó jellemzőt. Természetesen minden attribútum többféle dologra használható, ezért megpróbáltuk az alapján használni az attribútumot, hogy melyik ajándékot tartjuk hozzá leginkább megfelelőnek.

 

1. Eredeti – az eredeti ékszer kifejezés alatt sok mindenre gondolhatunk. Ezért ebben az esetben nem egy adott ajándékot mutatunk be, hanem ajándékok halmazát. Például egy eredeti ékszer lehet vésett lánc névvel, eseménnyel vagy vallomással.

 

2. Luxus – szerintünk lehet az luxus óra, luxus karkötő vagy luxus fülbevaló

 

3. Modern - valami, ami divatos, aktuális, talán stílusos, valami, amiért sokan rajonganak. Például a modern karikagyűrűk vagy egy modern eljegyzési gyűrű.

 

4. Elegáns – ebben az esetben az elegáns ajándékot, mint az egyszerű és a szelíd jelzők szinonimájaként kezeltünk. Például egy elegáns gyűrű, elegáns mandzsettagomb, elegáns bross.

 

5. Márkás – kínálatunkban csakis márkás ékszerek találhatóak, most viszont az ajándékokra összpontosítunk, amelyek világhírű márkák termékei. Elsőként az órák jutottak eszünkbe.

 

6. Extravagáns – az extravagáns ajándékok olyan ajándékok, amelyek rendkívüli külsővel rendelkeznek, valaki számára túlságosan nagyok lehetnek, vagy színesek vagy különös formájuknak köszönhetően illetjük meg evvel a jelzővel. Extravagáns lehet például fülbevaló vagy karkötő.

 

7. Retró – ahogy mondani szokás, a történelem ismétli önmagát. Ez az ékszerekre is igaz. A vásárlók rendszeresen visszatérnek a múlt ékszereihez. Például a gyűrűk lehetnek retró darabok.