Ajándék tippek csillagjegy szerint

Ajándék tippek horoszkóp szerint

 

Mindannyian ismerjük a helyzetet. Eldöntöttük, hogy minőségi, időtálló és értékes ajándékot adunk ékszerek formájában, de nem vagyunk biztosak abban, hogy melyik a legmegfelelőbb választás. Mit szólnának hozzá, ha az asztrológia segítségével inspirálódnának? Rengeteg ismerettel szolgál, ami valóban segíthet majd a megfelelő ajándék kiválasztásában. Természetesen csak az esetben, ha tudják, milyen csillagjegyben született a címzett. Tessék parancsolni, itt egy pár tipp.

 

Bemutatjuk Önöknek az összes csillagjegy leírását, valamint azoknak a köveknek a listáját, melyek szerencsét hoznak. Önöknek már csak egy konkrét darabot kell választaniuk. Bár azt mondják, a legfontosabb az, hogy ajándékunk elsősorban a megajándékozottnak kell hogy tetsszen, gazdag ajánlatunknak köszönhetően nem kell kompromisszumot kötniük. Kiválaszthatnak egy ékszert, amellyel valamennyien azonosulhatnak.

 

Csillagjegyek szempontjából a legfontosabb a drágakő

 

Ahogyan majd minden csillagjegy elemzésénél olvashatják, legnagyobb eltérés az egyes csillagjegyekhez illő ékszer ajándékokban a drágakövek között van. Abban, hogy mely jegynek mely kő hozza a legnagyobb szerencsét. Az arany gyűrű ugyanúgy megfelelő ajándék a bak hölgyek számára, mint a kos jegyében született hölgyek számára. A fehér arany nyakláncot örömmel fogják majd viselni a vízöntő és a szűz jegyében születettek is. Az elegáns mandzsettagombok szépíthetik az ingét a nyilas, bika és az oroszlán szülöttjeinek is.

 

Azonban ha egy ékszer drágakövet is tartalmaz, a választást a csillagjegyhez illő kő típusa kéne hogy meghatározza. Ezzel egy nagyon egyszerű történetet is vihetnek az ajándékozásba. Mi is lehetne kedvesebb, mint az ajándékozásnál azt hallani, hogy például az ikrek esetében azért döntöttünk az ametiszt gyöngyszem mellet, mert az szerencsét hoz neki? Pontosan azt a szerencsét, amit szívből kívánunk számára …

 

Jogosan kérdezhetik, hogy a nők számára nem gond drágakövet tartalmazó ékszert választan, de mi a helyzet a férfiakkal? Nos, ne aggódjanak, a férfiak ugyan úgy viselhetnek kövekkel díszített ékszereket. A medálok, gyűrűk és a már említett mandzsettagombok mind egy modern férfi tartozékai közé sorolhatóak.