A valentin különleges. Mint az aÉkszerek.hu ajándékjai

Rendezés
Megjelenítés 24 | 96 termék oldalanként

Szent Valentin ünnepét a szerelmesek ünnepeként van nyilvántartva. Bár szeretetünket nem csak ezen a varázslatos napon kéne kifejezni, ez a nap mégis kivételes. Tehát az ajándéknak is, amit ezen a napon szeretnénk átadni szerelmünknek, különleges kell, hogy legyen. Legyen olyan, hogy a megajándékozott személyt mindig emlékeztesse arra, hogy mennyire szeretjük őt. Akár egy életen át. Az ilyen ajándékok közé tartoznak az ékszerek. És nem csak drága gyémánt ékszerekről van szó, hanem a finomabb, olcsóbb arany ajándékokról is, amelyek mind a férfiak, mind a nők számára alkalmasak mind a fiatalok, mind az idősebbek számára.

Arany szív alakú medál mindig IN. Férfiak és nőknél egyaránt.

A szeretet legismertebb szimbóluma, és így a Szent Valentin napjáé is a szív. A szerelmesek, különösen a fiatalabbak, szeretnek szívet ajándékozni, mely két részből áll, és mind két fél egyik felét viselheti. Ezért az arany szív alakú medálok még mindig divatosak és nem valószínű, hogy ez a közeljövőben megváltozik. Illeszkednek a nyakláncokhoz, valamint a gyengébb nem karkötőjéhez, vagy akár bokaláncához is.

Ha úgy döntött, hogy kedvesét Valentin napon ékszerrel ajándékozza meg, több száz lehetőség közül választhat. A fentebb említett, különböző formájú medálokból, arany gyűrűkből, valódi gyöngyökkel ellátott fülbevalókból. Kiváló minőségű ékszerek esetében gyakran érvényes, hogy a kevesebb néha több. Ha van egy korlátozott költségvetése, úgy gondolja, hogy egy nő elégedettebb lesz a minőséggel, legyen az kisebb méretű, mint az első ránézésre luxus darabnak látszik, viszont egy idő után már messziről sem hasonlít az aranyra.

A nők többet törhetik a fejüket a Valentini ajándékon, mint a férfiak. Az ékszer kínálat férfiak számára nem olyan széles, mint a nőké. Természetesen tudatában vagyunk, hogy a férfiaknak ugyan úgy joguk van minőségi ékszerre, ezért kínálatunkból nem hiányoznak a férfi medálok, arany és ezüst láncok, karkötők fehér vagy sárga aranyból.

Legszebb Valentin napi ajándék? Legyen az egy eljegyzési gyűrű

Vannak, akik szerint a valentin napi eljegyzés vagy házasság közönséges. Azonban, ha Ön egy igazán romantikus egyén, aki pont ezen a napon szeretné megkérni kedvese kezét, ajándékozzon különleges eljegyzési gyűrűt, mely tökéletesen jellemzi személyiségét. Higgye el, hogy ez lesz a legszebb Valentini ajándék. Egy eljegyzési gyűrű kiválasztása előtt vegye figyelembe, hogy kedvese a fehér vagy sárga aranyat részesíti előnyben. Derítse ki, a vastagabb vagy véknyabb, finomabb gyűrűt szereti, egyszerűt vagy extravagánsat. Ha pedig azt is tudja, hogy melyik kedvese kedvenc drágaköve, nyert ügye van. Természetesen az gyűrűsujj vastagságáról se feledkezzen meg!.