Ajándék Szűznek ékszer formájában - a lényeg, hogy decens legyen

Rendezés
Megjelenítés 24 | 96 termék oldalanként

"

A tartózkodó szűz lehet az állatöv egyik legigényesebb csillagjegye az ajándék vásárlás terén. Sokat beszél arról mit szeret, vagy épp nem szeret és arról, hogy mire van szüksége. Ezenfelül, egy extravagáns ajándékkal a Szüzet olykor kellemetlen szituációba hozzuk. Stílusukat sokszor alábecsülik, de soha ne feledje, hogy ebben a csillagjegyben született emberek többsége kifinomult ízlésű, értékelik az ajándék minőségét és értékét. Törődnek magukkal, szeretnének fittek maradni, egészségesek és ápoltak.

Szűz jegyében született emberek szeretik a tisztaságot, különös érzékük van a részletekhez tevékenységeik elvégzése során. Talán pont ezért nagyon hűséges, kedves és gondoskodó barátok. Szerénységükből kiindulva a Szüzek inkább az egyszerű, kifinomult ékszereket kedvelik, soha nem dönt nagy méretű nagyon feltűnő ékszer mellet. A minimalista ékszerekkel biztos nem okoz neki csalódást.

Melyik kövek illenek a Szűzhöz?

Mivel a Szűz értékeli a finom ékszereket, ezért biztos nem hibáz, hogy egy kő nélküli ékszer ajándékoz. De valljuk be, a kövesek még is csak szebbek, legyen az kettő vagy több darab, nem kell, hogy feltűnőek legyenek. Az achát, gránát, topáz vagy a féldrágakövek illenek a Szűz jegyében szülötteknek. Sikert és boldogságot hoznak nekik. Nagyon szépen mutatnak, ha aranyba kerülnek. Kiválaszthat egyköves ékszereket vagy többféle kombinációt. Ha nem tudja eldönteni, hogy milyen ékszert válasszon, gondolkozzon el azon, milyen ékszerek vannak az adott Szűz tulajdonában és milyen gyakran viseli azokat. Ez megkönnyítheti a választást. Mivel az ebben született emberek körül minden olyan rendezett, gondolkodjon el, hogy nem lenne egy karóra a tökéletes ajándék.

Ha bizonytalan az ajándék vásárlás terén, ajándékozzon a Szűznek ajándékutalványt. Különböző értékű utalványok közül választhat. Bízza rá a választást, hogy az a bizonyos ékszer lehessen az övé./p>