A Mérleg társadalmi egyén csillagjegye, ezért egy ékszer tökéletes választás számukra

Rendezés
Megjelenítés 24 | 96 termék oldalanként

A Mérleg uralkodó bolygólya a Vénusz, eleme a Levegő. Harmonikus emberek, szinte szimmetrikusan megszállottak. Arra törekszenek, hogy fenntartsák az egyensúlyt az élet minden területén. A Vénusz, a szeretet, a szépség és a pénz irányítását ellenőrző bolygója, a Mérleg csodálatosnak tartja a művészetet és az értelmiséget.

Ebben csillagjegyben született személyek szeretik ha fényűző tárgyak veszik körül, és arra törekszenek, hogy olyan környezetet hozzanak létre. amely tökéletesen tükrözi nagyszerű ízlésüket. Azonban, számukra a legfontosabb, a kapcsolataik, ezek gondoskodnak kiegyensúlyozottságukról.

Erre a csillagjegyre jellemző a hiszékenység, és a könnyen befolyásolható csillagjegyek közé tartozik. Ebben az esetben ez pozitív, mivel könnyen alkalmazkodnak az új divat trendekhez, és gyorsan elsajátítják azokat. A Mérlegek tudják, mi az ami jól áll nekik és az egyszerű ékszereket választják. Mivel társasági ember, ékszergyűjteménye széles és sokszínű. Nevéhez híven, az ékszer viseléséhez kiegyensúlyozott hozzáállással rendelkezik, mindig alkalomhoz illő ékszert választ.

Opállal díszített ékszerek szerencsét hoznak a Mérlegnek

Opál achát, világoskék zafír, türkiz, smaragd ezek azok a kövek, amelyek az asztrológia szerint pozitív hatást gyakorolnak a Mérlegre, és amelyek szerencsét hoznak számukra. Ezen kívül a gyöngy is pozitívan hat a Mérlegre. .

Ha már ajándékválasztásbaa vágta fejszéjét, akkor biztos meghatározta azt a pénz összeget, amelyet az ajándék vásárlására szánt. Ha az összeg magasabb, akkor biztosan nem nyúl mellé, ha arany- vagy ezüst ékszerkészletet, órát, karkötőt vagy drágakő gyűrűt ajándékoz. Ha az összeg alacsonyabb, választhat egy medált, fülbevalót, ízléses karkötőt vagy gyűrűt.

Továbbá javasoljuk, hogy gondolja át, milyen eseményeken szokott részt venni a megajándékozott személy. Legyen figyelmes, talán a közeljövőben várja őt egy fontos életesemény mint éretsségi, esküvő vagy egy olyan esemény, amelyre egy különleges ékszer illene. Vagy ellenkezőleg, válasszon olyan ékszert, amelyet a mindennapokon viselhet, és a lehető legtöbb outfithez párosíthat.

Mindkét nem esetében nem fog hibázni, ha ízléses és kiváló minőségű ékszereket vásárol. Kínálatunkban könnyen megtalálja azt.