Legszebb ajándék ötletek 20.születésnapra

Rendezés
Megjelenítés 24 | 96 termék oldalanként

Mit is ajándékozzunk 20. születésnap alkalmából?

Tanácstalan a jubileumra illő ajándék választásában? Ajándék tanácsadónk megoldja dilemmáját, legyen az ünnepelt egy fiatal hölgy vagy férfi. Tippeket adunk mindkét nem számára arany ékszerek formájában. Ha kínálatunkból nem tud választani, forduljon szakemberünkhöz. Ő szívesen segít Önnek.

 

A 20. születésnap egy új kezdet a fiatalok életében. Vége a tinédzser korszaknak és annak ellenére, hogy már két éve hivatalosan felnőttek , gyakran mégis ezt a korhatárt tekintik a felnőtt világba való belépésnek.

Ajándék fiatal húszéves hölgyeknek

Ebben a korban a lányok már nem kísérleteznek mindenféle stílusokkal, mint a pubertás korszakuk idején, és általában már megtalálták a magukhoz illő stílust. Ezért számukra megtalálni a megfelelő ajándékot sokkal egyszerűbb, mint egy tinédzser számára, aki még sokszor változtatja stílusát, amíg rátalál a neki megfelelőre.

 

Divatos ékszer divatos hölgy számára

Huszonéves lányok a felnőtt élet küszöbén, az aktuális trendeket figyelik, és ahhoz igazítják ruhásszekrényük és ékszerdobozuk tartalmát is. Attól függően, hogy mit visel legszívesebben az ünnepelt, kiválaszthat egy arany nyakláncot angyalszárnyakkal, fekete kövekkel, vagy olyan darabot, amit egy atipikus medállal egészít ki. A minimalista fehér arany karkötő vagy cirkóniummal díszítet karkötő szintén jó választás. Hiszen a karkötők minden fiatal hölgyhöz illenek! Érdemes fontolóra venni a trendi köves arany gyűrűket, feliratos vagy nyitott gyűrűket, melyek leginkább a fiatal generációt vonzzák.

 

Időtlen elegancia több generáció számára

Ha az Ön ünnepeltje inkább ez elegáns stílus felé hajlik, választhat számára egy gyémánt ékszert, amely örök klasszikus, úgy ahogyan az igazgyöngyök is. Mindkét esetben olyan ékszerekről van szó, amelyek több családban is generációról generációra szálnak. Ugyanakkor, biztos lehet benne, minden hölgy álma, hogy ékszerdobozát egy exkluzív gyémánt vagy gyöngyékszer ékesítse.

 

Ajándék fiatal húszéves férfiak számára

Az ilyen korú fiatal férfiaknak nem meg szokott ékszert ajándékozni. Viszont ez nem azt jelenti, hogy egy ajándék ékszer formájában rossz ötlet lenne. Az arany ékszerek gyönyörű és kiváló minőségű kiegészítők, ezen túl megbízható befektetési forma is. Választhat egy divatos arany karkötőt kaucsukkal, egy arany nyakláncot vagy nyugodtan akár az első mandzsettagombjával is megajándékozhatja, persze lehet az már a sokadig pár is.