Legyen stílusos az új évben is! Milyen ékszerek lesznek trendek 2019-ben?Legyen stílusos az új évben is! Milyen ékszerek lesznek trendek 2019-ben?

A következő ékszerszezon az erős, kifejező daraboké lesz, tele egyedülálló karakterrel. Higgye el, lesz minek örülni!

 

A legnagyobb divatházak a világhírű kifutónkon már bemutatták a 2019-es tavasz-nyár kollekcióikat. Nem volt hiány ékszerek terén, sőt, hosszú idő után egyedülálló, színes, figyelemfelkeltő elemként jelentek meg. Ne reménykedjen gyöngéd, finom, mindennapi darabokban, inkább képzeljen el olyan egyedülálló darabokat, amelyek kifejezik stílusát, hangulatát és érzelmeit.

Az elit tervezési művészetnek és egy adag egészséges kockázatnak köszönhetően, bizarr formák, terjedelmesebb kialakítás és atipikus elhelyezés vált elérhetővé. Íme, a legforróbb trendek, amelyek elnyerték a közönség tetszését New Yorkban, Milánóban, Londonban és Párizsban.

3d vizualizácia zlatých hodín ukazujúcich rok 2019

A több az több

Nagyobb terhelés éri a csuklót, a nyakat, a füleket, ujjakat és lábujjakat. A karkötők és nyakláncok durván rétegesek, ami a gyűrűket illeti, karizmatikusak és a lényeg a mennyiségük, a fülbevalók hosszabbak, nagyobbak, és a helyett hogy lógnának, gyakran a fülhöz simulnak.

Nagy karika fülbevalók

Önmagában egy kihívó ékszer. A klasszikus többféle módon újjászületett. Némelyik tervező betöltötte az egész vagy legalább a kör egy részét, így bezárta azt, és voltak olyanok, akik pont az ellenkezőjét követték el, a kört alsó részén megnyitották. A nagy fülbevalók testesebbek lettek. Az eredmény - lehetetlen nem észrevenni őket.

Alkar karkötők

A reneszánsz kort átélték az alkar és a kar karkötők is. És teljes erővel térnek vissza, vastag, csavart darabok, színes zománcos mozaik formájában, és robusztus természetes kövekkel feldobva.

Több rétegű nyakláncok

Minden ékszerszerelmes szívesen legelteti szemeit egy több rétegből álló nyaklánc halmazon. Ezek közt elrejtve talál vintage medálokat, vagy előtérbe kívánkozó, nem mindennapi köveket.

Viacero zlatých šperkov pokope-prstene, náušnice, náhrdelníky, prívesky a reťaze

Avantgárd nyakörv nyakláncok

A 2019-es év szintén a nyakörv nyakláncok körül is forogni fog. Vastag, nagy láncszemekből készült nyakörvek uralkodnak, melyek viselhetőek közvetlen a bőrön, vagy az ingek gallérján. Nem hiányozhatnak a punk által inspirált különböző színekben pompázó, szegecses, bőr darabok sem, valamint a modern, nyitott kör alakú formák.

Fejdíszek

Hercegnőhöz méltó tiarák, vékony fejpántok, de akár bájos fátyolok és extravagáns maszkok. A tervezőket a történelmi portrék, az afrikai és a közel-keleti kultúrák, vagy a sötétebb futurisztikus víziók is megihlették.

Medálok sokasága

A medálok teret adnak a nosztalgiának. Az elkövetkező szezonban különösen az öveken lesznek láthatóak. A fő témák közé tartoznak a kagylók, a zománcos virágok és az egyes divatmárkák logói.

Fülbevalók, melyek nem lógnak

A fülbevalók új dimenziókkal gazdagodottak, amelyek a nem megszokott rögzítési módok tettek lehetővé. Hogyha a fülbevalót a fül mögött akasztjuk be, nagyobb a teherbírása, ez lehetővé teszi a nagyobb fülbevalók viselését. Fülbevalók, a fülkontúrjait követve sejtetik a kibernetikus motívumokat. Ez ösztönzi a fantáziát a gravitáció megtagadására.

Vissza az évezred elejére

A lábujj gyűrűk, boka körüli karkötők impulzusa nemcsak a korai évezred emlékezőit érinti meg, mikor ezek az elemek nagyon népszerűek voltak. A nosztalgia hullámaival egész biztosan a fiatalabb generáció is szívesen sodródik.

Terebélyes láncok

Az XXL lánc kétségtelenül az ipari láncok kifejezése, ez nemcsak a fent említett nyakörvek kiváltsága. Nyakláncoknál és karkötőknél is használt, mint férfiak, mint nők számára tervezett kollekcióknál.

Ékszerek, mint a ruházat funkcionális része

Talán a szezon legizgalmasabb trendje, hogy az ékszereket közvetlenül az új ruházati modellekbe építjük be, miközben messziről se a dekoratív funkcióit töltik be. Éppen ellenkezőleg, a ruházat teljes körű szerkezeti elemévé válnak. Helyettesítik a vállpántokat, a gallérokat, a varratokat és sok más elemet.

Hosszított fülbevalók

A medállal végződő hosszú fülbevalók, kulcsfontosságú divatékszerek. Nos, a következő évben extra hosszúságra számíthatunk - egész a kulcscsontig, esetleg bordákig nyúlóra.

Formák, színek, textúrák

A felhasznált formák spektrumát, függetlenül az ékszerek típusától, a sokszínűség jellemez. Láthatunk természetes formákat - kagyló, madártoll, skarabeuszok és virágok. Ezenkívűl pénzérméket, az éjszakai égbolt formáit és az egyes márkák logóit. Ami a textúrákat illeti, krokodilbőr, különböző mozaikok és érdekes egyiptomi kék színek fedezhetőek fel.

Szokatlan viselet és kettős cél

Az újdonságok, nagyon ügyesen kibújnak a megszokott szabályok alól, ami az ékszerek szerepét vagy elhelyezését illeti. Tehát készüljön fel szimmetrikusan, de diagonálisan is elhelyezkedő láncokra. És megérkeznek azok a kiegészítők is, amelyeknek céljuk, hogy az esztétikai funkción túl praktikusak is legyenek.


28.01.2019


További cikkek