Eljegyzési trendek 2018-banEljegyzési trendek 2018-ban

Ön is azok közé tartozik, akik arra a döntésre jutottak, hogy ezen az éven megkérik a barátnőjük kezét, és ezzel örökre megpecsételik a szerelmüket? Amennyiben még nem teljesen biztos abban, hogy melyik melyik modellt is válassza a széles kínálatból, akkor nézze meg velünk az aktuális trendeket, amelyek 2018-ban uralkodnak.

Eljegyzési gyűrű női kézen

Időtálló klasszikus, Solitaire

Egyetlen kővel a közepén soha semmit nem ronthat el. Nem csak ami az egyszerű designt illeti, de valószínűleg eltalálja a hölgy ízlését is. Ez az időtálló modell, amely valójában egy egyszerű gyűrű, egy domináns drágakővel van kombinálva, így tökéletes kiegészítő minden nő számára. Ráadásul, ha az eljegyzési gyűrűt a jegygyűrűvel együtt szeretné viselni, akkor nincs is jobb megoldás, mint a Solitaire!

Kövek a gyűrű szélén

Ez a modell szintén a nagyon népszerű darabok közé sorolandó, amelyhez inkább az extravaganciát kedvelő nők szíve húz. Azonban nem mindig ez a szabály, sok függ attól is, hogy mekkora a karika vastagsága, a gyémántok száma és maga a díszítés. A széles választékból biztos tudnak majd választani a kifinomult ízléssel rendelkező típusok is, akiket elvarázsol az egyszerűbb modell is, két vagy három kisebb kővel a széleken.

Rózsaszín arany

Még 2018-ban is az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő rózsaszín arany marad a toppon, amely lassan, de biztosan előretör a jegygyűrűk terén, a fehér arannyal kombinálva. Ez a szín még a legegyszerűbb modelleknek is megadja a kellő szikrát, aminek köszönhetően még jobban kiemeli a gyémántokat. Ha az Ön partnere reménytelenül romantikus, akkor a gyémántokon kívül például morganittel is kombinálhatja. És higgye el, hogy ettől szebb szerelmi vallomást nem talál számára!

Vintage stílus

Az elmúlt években a vintage stílus nemcsak a filmek, a partik, vagy akár a tematikus esküvők világába, hanem az ékszeripar világába is behatolt. Nem hagyta figyelmen kívül az eljegyzési gyűrűket sem, amelyeknek jellegzetes körbefont mintázata a leveleket idézi elő. A színekben elsősorban a rózsaszín arany uralkodik, amelynek lágy és romantikus hatása van. A karika a legapróbb részletekig ki van dolgozva, így az eljegyzési gyűrűkből kész műalkotások születnek.

Baguett formák

A múltbeli rendkívül népszerű drágakövek az elmúlt években inkább a háttérbe húzódtak. Ugyanakkor újabban ismét szót kaptak, így ön a másik felét egyszerűen meglepheti az ilyen típusú gyűrű kifinomult részleteivel. Elegendő, ha ismeri a hölgy kedvenc színeit és annak megfelelően választja ki neki a drágakövet. Például egy ilyen akvamarin baguett csiszolásban, amely nemcsak fényűzően néz ki, de lágy és nőies is.

Színes drágakövek

Az utolsó, egy kicsit nem hagyományos, de örökké vitatott trend az eljegyzési gyűrűk színes drágakövek. Bár a múltban rendkívül népszerűek voltak, a jelenlegi trend az egyszerűségre épül, fehér gyémántok formájában. A 2018-as év azonban még több érdekes dizájnt ígér, és egyre nagyobb érdeklődést ezek iránt a nem hagyományos színes darabok iránt. Olyan párok számára készültek, akik az eljegyzés során szeretnék megtartani az egyéni stílusukat, és elvonatkoztatni az épp aktuális trendtől. Épp ezért is kap a színes drágakő egy megkülönböztetett helyet a drágakövek között.


27.04.2018


További cikkek