Eljegyzési trendek 2018-banEljegyzési trendek 2018-ban

Ön is azok közé tartozik, akik arra a döntésre jutottak, hogy ezen az éven megkérik a barátnőjük kezét, és ezzel örökre megpecsételik a szerelmüket? Amennyiben még nem teljesen biztos abban, hogy melyik melyik modellt is válassza a széles kínálatból, akkor nézze meg velünk az aktuális trendeket, amelyek 2018-ban uralkodnak.

Zásnuby

 

 

Időtálló klasszikus, Solitaire

Egyetlen kővel a közepén soha semmit nem ronthat el. Nem csak ami az egyszerű designt illeti, de valószínűleg eltalálja a hölgy ízlését is. Ez az időtálló modell, amely valójában egy egyszerű gyűrű, egy domináns drágakővel van kombinálva, így tökéletes kiegészítő minden nő számára. Ráadásul, ha az eljegyzési gyűrűt a jegygyűrűvel együtt szeretné viselni, akkor nincs is jobb megoldás, mint a Solitaire!

 

 

Kövek a gyűrű szélén

Ez a modell szintén a nagyon népszerű darabok közé sorolandó, amelyhez inkább az extravaganciát kedvelő nők szíve húz. Azonban nem mindig ez a szabály, sok függ attól is, hogy mekkora a karika vastagsága, a gyémántok száma és maga a díszítés. A széles választékból biztos tudnak majd választani a kifinomult ízléssel rendelkező típusok is, akiket elvarázsol az egyszerűbb modell is, két vagy három kisebb kővel a széleken.

 

 

Rózsaszín arany

Még 2018-ban is az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő rózsaszín arany marad a toppon, amely lassan, de biztosan előretör a jegygyűrűk terén, a fehér arannyal kombinálva. Ez a szín még a legegyszerűbb modelleknek is megadja a kellő szikrát, aminek köszönhetően még jobban kiemeli a gyémántokat. Ha az Ön partnere reménytelenül romantikus, akkor a gyémántokon kívül például morganittel is kombinálhatja. És higgye el, hogy ettől szebb szerelmi vallomást nem talál számára!

 

 

Vintage stílus

Az elmúlt években a vintage stílus nemcsak a filmek, a partik, vagy akár a tematikus esküvők világába, hanem az ékszeripar világába is behatolt. Nem hagyta figyelmen kívül az eljegyzési gyűrűket sem, amelyeknek jellegzetes körbefont mintázata a leveleket idézi elő. A színekben elsősorban a rózsaszín arany uralkodik, amelynek lágy és romantikus hatása van. A karika a legapróbb részletekig ki van dolgozva, így az eljegyzési gyűrűkből kész műalkotások születnek.

 

 

Baguett formák

A múltbeli rendkívül népszerű drágakövek az elmúlt években inkább a háttérbe húzódtak. Ugyanakkor újabban ismét szót kaptak, így ön a másik felét egyszerűen meglepheti az ilyen típusú gyűrű kifinomult részleteivel. Elegendő, ha ismeri a hölgy kedvenc színeit és annak megfelelően választja ki neki a drágakövet. Például egy ilyen akvamarin baguett csiszolásban, amely nemcsak fényűzően néz ki, de lágy és nőies is.

 

 

Színes drágakövek

Az utolsó, egy kicsit nem hagyományos, de örökké vitatott trend a színes drágakövek. Bár a múltban rendkívül népszerűek voltak, a jelenlegi trend az egyszerűségre épül, fehér gyémántok formájában. A 2018-as év azonban még több érdekes dizájnt ígér, és egyre nagyobb érdeklődést ezek iránt a nem hagyományos színes darabok iránt. Olyan párok számára készültek, akik az eljegyzés során szeretnék megtartani az egyéni stílusukat, és elvonatkoztatni az épp aktuális trendtől. Épp ezért is kap a színes drágakő egy megkülönböztetett helyet a drágakövek között.

 


27.04.2018


További cikkek