Egy páros, amely összeillikEgy páros, amely összeillik

Egy páros, amely összeillik

Kevés olyan dolog van a világon, amelyek olyan tökéletesen kiegészítik egymást, mint az esküvői szettek. Ezek olyan gyűrűk kombinációi, amelyek az élet két legfontosabb eseményét jelképezik - az eljegyzést és az esküvőt. Különösen azoknak a hölgyeknek tervezték őket, akik mindkét gyűrűjüket ugyanazon az ujjukon kívánják viselni a házasság után, és akiknek fontos az, hogy a gyűrűk egyforma dizájnú összhangban legyenek. Az esküvői szetteknek az az előnye, hogy azonnal kiválaszthatja őket, és nem kell külön azzal foglalkoznia, hogy az eljegyzési gyűrűt összehangolja jegygyűrűvel. Nos, ön is kísértésbe esett?

 

Miért döntsenek az esküvői szett mellett az eljegyzési gyűrű kiválasztásakor?

 

Azt mondják, hogy az eljegyzési- és a jegygyűrű a bal kézre illik, amely a jobb oldallal ellentétben közelebb áll a szívhez. Emiatt a legtöbb nő az esküvő után úgy dönt, hogy együtt viseli őket. Épp ezért tökéletes választás az esküvői szett, amely tökéletes párt alkot - éppúgy, mint ön és a szeretett hölgy, akit szeret. Különösen nagyra értékeli mindkét darab kifinomultságát, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Minden részlet egyedülálló és kiegészül a legfontosabbal - a gyémántokkal, amely örök.

És a másik véglet, a férfiak számára az esküvői szettek gazdasági előnyt kínálnak - nemcsak pénzügyit, hanem időbelit is. Miért keresgélné hosszasan azt a megfelelő jegygyűrűt, amely illik az eljegyzési gyűrűhöz? Sok pár igazolni tudja azt, hogy milyen kihívást jelent ez a választási folyamat. Gyakran ez nem egy vagy két ékszerüzlet látogatásának kérdése. Az esküvői szettekkel biztos lehet abban, hogy ugyanarról a kollekcióról van szó, amely több év után sem fog csalódást okozni. A férfi jegygyűrűt majd valamelyik egyszerűbb modellel ajánlatos összehangolni, amelynél a fém színe ugyanolyan lesz.

Hogyan válasszuk ki a megfelelőt?

Az esküvői szettek számos dizájnban és szín-összeállításban találhatóak meg. Az elmúlt évek során az egész világon népszerűek lettek, és a praktikusságuk miatt a különböző kultúrák is nagyon megkedvelték. Nem kell azonban aggódni, a praktikusság nem írja felül a gyűrűk szépségét. Épp ellenkezőleg! Mivel a szettek stílusa az utolsó részletig ki van dolgozva, ezekből a szettekből egyenesen művészi alkotások születnek.

Minden esküvői szettnek egy jól átgondolt dizájnja van, amely már az első látásra lenyűgözi a párját. Az ő ízlése alapján könnyen ki lehet találni, hogy az egyszerűbb, vagy a gyémántokkal díszített variációk tetszenek neki. Ha nem teljesen biztos a megfelelő formában, akkor válasszon egy olyan gyűrűt, amelynek közepében egy kör alakú csiszolt gyémánt van, az oldalán pedig kisebb gyémánt darabok figyelnek be. Nincs olyan nő, akinek ne tetszene ezt az időálló modell, és akinek a szíve nem olvadna el, amikor erre ránéz. A fém színe könnyen összehangolható a mindennap viselt ékszerekkel.

De ha a stílusa egyedülálló, és tudja, hogy az erőteljesebb ékszereket szereti, akkor ne féljen másikat, főleg nagyobb gyémánttal ellátott gyűrűt választani, mint például Baguette, Pear vagy Emerald. Az eljegyzési gyűrű úgy illeszkedik majd hozzá, hogy pontosan le fogja másolni annak vonalait. Látott már tökéletesebben összhangban gyűrűket, mint amilyenek az esküvői szettek? Mi sem…

 


23.04.2018


További cikkek