Az aÉkszerek bemutatja a Palmyrát: egyedi karkötő az Ön stílusára szabvaAz aÉkszerek bemutatja a Palmyrát: egyedi karkötő az Ön stílusára szabva

Az aÉkszerek bemutatja a Palmyrát: egyedi karkötő az Ön stílusára szabva

14 karátos aranyból készült új kollekciónknak köszönhetően olyan egyedi lesz, mint még korábban soha! Fejezze ki személyiségét egy karkötő segítségével, melyen minden egyes medál élete egy-egy fontos pillanatát szimbolizálja. Kétféle karkötőtípus közül választhat: az elsőt, medálok felfűzésére tervezték, a másik pedig karperec típusú, klipkapocs végződéssel és beépített többszínű medálokkal. Az Ön szívét is elnyerte a Palmyra kollekció?

Palmyra

Elegáns, mégis játékos

Az egyes szimbólumok kiválasztásakor megpróbáltuk megragadni azok medálok legszélesebb körét, amelyek különböző életszakaszokat jelképeznek. Ezért kínálatunkban nemcsak egyszerű színes motívumokkal díszített kerek medálok találhatóak, hanem szívek, kulcsok, lóherék vagy akár babacumi is. Méretüknek és díszítésüknek köszönhetően elegánsak és minden ruhához illenek.

Palmyra

Palmyra

Palmyra

Palmyra

 

Csakis az Öné

A legnagyobb előnye az, hogy mindenki saját ízlése szerint alakítja. Így lesz stílusa igazán egyedi amelyet ez az ékszer tökéletesen tükröz majd és kiemeli azt. Egy unikum, mely egyedi tervezésének köszönhetően egy örökzöld ékszer, soha nem megy ki a divatból és számos év eltelte után se válik unalmassá. Minden alkalommal más lesz – a fokozatosan gyarapodó medáloknak köszönhetően. Ezenkívűl meg nem ismétlendő modell, mivel minden egyes szimbólum az Ön választása lesz.

Ideális ajándék

Mivel a medálokból soha nem elég, ezért egy medál mindig ideális ajándék, minden gyűjtő számára. Lepje meg egy olyan darabbal, melynek szimbóluma mindig arra az alkalomra fogja emlékeztetni viselőjét, mikor ajándékba kapta azt. Így lesz belőle örök emlék egy életen át. Ha az a bizonyos személy még nem rendelkezik ilyen karkötővel, lepje meg vele és az első medállal is, amely örök emlék lesz számára.

 

 

 

Társ a nyárra

A közelgő nyári szezon magával hozza azt a kérdést, hogy milyen ékszerek lesznek „in”. A Palmyra egy időtlen ékszer, amely minden nyáron trendi lesz. A lebarnult bőrén még jobban kitűnik a ragyogása. Tegye felejthetetlenné ezt a nyarat is, és hozzon létre egy memoárt, például egy pálmafát, egy tengeri csillagot vagy egy lakatot kulccsal, amely megőrzi titkait. A 14 karátos aranynak köszönhetően vele együtt pancsolhat a vízben, így elválaszthatatlan társa lesz a strandon. Elenáll a kísértésnek? :)

 

Palmyra

Palmyra

Palmyra

Palmyra

 


05.06.2018


További cikkek