Információk a karikagyűrűk készítéséről


Fehérarany karika gyűrűk

Vegye szemügyre a jegygyűrűk legszebb és legexkluzívabb modelljeinek százait és biztosan megtalálja a kedvére valót!

Ha már megbizonyosodott afelől, hogy választottja élete szerelme, akkor itt az ideje, hogy megpecsételje kapcsolatukat a jegygyűrű megvásárlásával. A karikagyűrűt a múltban szalmával, fűvel és különféle más ötlettel helyettesítették. Manapság ez máshogy van. A mai kor gyönyörű eljegyzési és jegygyűrűket kínál drága fémekből és drágakövekből, amire minden nő vágyik. Az iZlato® eredeti kivitelezést, professzionális hozzáállást kínál, valamint a legnagyobb választékot, amelyben biztos megtalálja a kedvére valót. Nem kell hosszú órákig sorban állnia, elég, ha rendelkezik otthon internettel és a pillanat varázsa valósággá válik.

 

Az aranyat, platinát, paládiumot vagy az ezüstöt részesítsük előnyben? A legtöbbre becsült, stabil jegygyűrűk közé tartoznak a fémből készültek. Minőségükkel már sok elégedett vásárlót szereztek. A választás természetesen csak Önön és az Ön ízlésén múlik.

 

Arany jegygyűrűk

Az arany karikagyűrűk már évek óta az úgymond hagyományosak közé tartoznak. Ez sok ember választása, akik ezt a választást generációról generációra átviszik. Sematikus kivitelezésük magában foglalja az arany sárga, fehér és rózsaszín színét és gyakran konvencionális formájuk és ellenállhatatlan ragyogásuk van. Kellemesek, simák és tökéletességüknél fogva a legnagyobb eladásszámú arany ékszerek közé tartoznak. Kivitelezésük technikája precíz és tökéletes esztétikai dizájnt ér el.

Platina jegygyűrűk

E karikagyűrűk gyártása nagyon igényes, bár a végső hatás megéri a fáradozást. Ezek a jegygyűrűk az egyedülálló ékességek közé tartoznak, amelyeknek felséges ragyogásuk és örökös vonzerejük van. Kivitelezésük során 950/1000 tisztaságú anyag használatos.

Palládium gyűrűk

Ezek a karikagyűrűk a legexkluzívabb ékszerek közé tartoznak. A piacon már húsz évvel ezelőtt megjelentek. Kivitelezésük, dizájnjuk nagyon csodálatraméltó és keresett. A nagyon precízen kidolgozottak közé tartoznak – ékszerészeti ékességek.

Ezüst jegygyűrűk

Ezek a gyűrűk aránylag idősebb klasszikusok. Az állandóan keresett és kiváló minőségű ékszerek közé tartoznak. Az ezüst karikagyűrűk néhány modelljét, természetesen, megtalálhatja kínálatunkban is. Az ezüst a lágyabb fémek közé tartozik, bár ez nem ront a karikagyűrűk minőségén.

 

 

 

Arany karika gűrűk

A gyűrű és tökéletes kerek alakja.

A karikagyűrű kiválasztásánál a legfontosabb elemről van szó, amelyre ügyelni kell. Ez nagyon fontos, mivel garantája a viselés közbeni kényelmet. Azt, hogy hogyan járjon el a karikagyűrű vagy gyűrű méretének kiválasztásánál, megtalálhatja minden árnál az aÉkszerek® on-line ékszerészetben.

Ha érdeklődik aziránt, hogy milyen fémkeverékből állnak például az arany, ezüst karikagyűrűk, vagy a palládium, illetve platina karikagyűrűk, tekintse meg az alábbi sémát. A fémek aránya attól is függ, hogy hány karátos az Ön aranya vagy ezüstje.

Karikanyűrűk fémkeverei

 

A gyűrű felületi kivitelezése

A megszokott kivetelezések közé tartozik a homokfúvás, a dombornyomás és a csiszolás. Ezeket a módszereket használjuk ékszereink és karikagyűrűink készítésénél. Már csak Önön múlik, hogy melyik karikagyűrűt választja, milyen színben és milyen felületi kivitelezéssel.

A gyűrű felületi kivitelezése

 

A gyűrűk profilja

Egy további fontos tulajdonság, amely nagy mértékben meghatározza az eljegyzési gyűrűk kinézetét és jellegét, a profil. A profil, természetesen, individuális ügy, az esztétikai aktíván kívül befolyásolja a karikagyűrű vagy gyűrű viselésének kényelmét is.

A karika gyűrűk profilja

 

A gyűrű méretének kiválasztása 

Minden az Ön gyűrűje méretétől függ. Az iZlato® a gyűrűk minden méretét kínálja, tehát nem kell aggódnia a helytelen választás miatt, mindig van lehetőség a módosításra vagy a cserére.

 

A gyűrű szélességének kiválasztása  

Elemzéseinken kívül nagy hangsúlyt fektetünk ügyfeleink egyéni referenciáira, s ezért az egyes modellek különféle szélességekben (2,5 mm-től 6,8 mm-ig) állnak rendelkezésre.

A gyűrű szélességének kiválasztása  

 

Gravírozás

A gravírozás azon elismert és méltányolt technikák közé tartozik, amely lehetővé teszi az eljegyzési gyűrű – jegygyűrű gyarapítását. Bármit begravíroztathat, ami csak az eszébe jut. Előny, hogy ha Ön begravíroztatja pl. az esküvője napját, soha nem feledkezik meg az évfordulójáról :) Választhat kínálatunk klasszikus, vagy modern szimbólumaiból és betűtípusaiból. A gravírozás kreativitásának nincsenek határai. A gyűrű gravírozása előtt a legjobb, ha tanácsot kér a szakértőtől. A vevők, akik karikagyűrűt vásárolnak nálunk, érdeklődés esetén ingyenes standard gravírozást kapnak.

Font típusok

 

Karikagyűrűk gyémántokkal és drágakövekkel

Minőségük miatt a legtöbbre értékeltek, s egyúttal a legkeresettebbek közé tartoznak. Nálunk olyakat is találhat, amelyek „a közönséges halandók“ számára is elérhetők. Vonzerejük, szépségük és fenségességük már első látásra luxus hatást kelt. Tekintse meg gyémánt karikagyűrű kínálatunkat és biztosan megihletjük és lenyűgözzük Önt választékunkkal és az elenyésző különbséggel a cirkon és a gyémánt kiszerelés ára között. A karikagyűrűk azonos modelljeiben vagy cirkonos, vagy gyémántos változatot kínálunk. A karikagyűrűhöz, természetesen, tanúsítványt is kap a gyémántokhoz.

A csomagolás módja

Minden egyes megrendelt ékszert, amelynek része gyémánt, beleértve a jegygyűrűket is a kínálatunkból, szépen becsomagolunk Önnek luxus csomagolásba, amely Önnek semmibe sem kerül. Pedánsak vagyunk és vásárlóinkért mindent megteszünk 110%-ig. A legtöbb előnyt valóban csak nálunk találhatja meg, ezért, ha Ön elégedett a nálunk történt vásárlással, örülni fogunk, ha megdicsér minket ismerősei előtt és ajánl minket. Bármilyen probléma esetén ne habozzon kapcsolatba lépni velünk! Vásároljon előnyösen és használja ki szolgáltatásainkat, biztosan elégedett lesz a választásával!

 

Ajándék csomagolás