Vásárlástól való elállás

ELÁLLÁS AZ ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉSTŐL 14 NAPON BELÜL

A vásárló felelős az áru bármilyen értékcsökkentéséért, amely nem megfelelő bánásmód által következet be az áru jellegét, tulajdonságait és funkcionalitását figyelmen kívül hagyva.

Az ékszert indokolatlan késedelem nélkül, minden esetben legkésőbb, a küldemény átvétele napjától számítva, 14 napos határidőn belül kell visszaküldeni.

 

PONTOS UTASÍTÁSOK

1. Az ékszert helyezze a kitöltött űrlappalCsere, szerződéstől való elállás és szerviz bejelentő űrlap – letöltés ITT“ egy buborékos borítékban, amelyet a postán árulnak. Erre a borítékra írja rá a következő postacímet M. Tuschelová - EXPANDECO - HERATIS, Vízpart utca 26, 9225 Dunakiliti, Magyarország és adja fel értéknyílvánított csomagként (nem utánvéttel és nem futárszolgálattal – ezeket a csomagokat nem vesszük át).

2. Feladószám / nyomkövető szám a feladóvevényen található, mellyel a küldeményt feladta. A küldemény mozgását / kézbesítését a Magyar Posta https://www.posta.hu/fooldal oldalon követheti figyelemmel.

 

Küldeményének az alábbiakat kell tartalmaznia:

a) Nem használt, sértetlen ékszert eredeti csomagolásában

b) Számlát, amely jótállási jegyként szolgál (eredeti vagy másolat)

c) Kitöltött űrlapot „Csere, szerződéstől való elállás és szerviz bejelentő űrlap – letöltés ITT

Fehérarany brilliáns medál

Az eladó köteles fölösleges késedelem nélkül, legkésőbb a szerződéstől való elállásról szóló értesítés kézbesítésének napjától számított 14 napon belül visszatéríteni a vásárlónak az összes kifizetést, amelyet tőle az adásvételi szerződés alapján vagy azzal összefüggésben kapott, beleértve a szállítási, kézbesítési, postaköltségeket, valamint egyéb költségeket és illetékeket is. Az eladó köteles az áru vételárát a vevőnek azon módon visszaadni, mint amelyet a vevő a fizetésnek használt, kivéve, ha a vevő és az eladó nem állapodnak meg másképp, anélkül, hogy az eladót plusz költség terhelné. Ez nem vonatkozik a többletköltségekre, ha a vevő más szállítási módot választott, mint az eladó által kínált legolcsóbb kézbesítési mód.

Felhívjuk a vásárló figyelmét, fogyasztó jogai szerint a távollévők között kötött szerződéstől való elállásra nincs joga annak a fogyasztónak, aki olyan szerződést kötött, amelynek tárgya nem előre gyártott tárgy, tehát az áru nálunk nincs a RAKTÁRON LÉVŐ áruk között feltüntetve (gyémánt ékszerek rendelésre 14-21 nap és 8-10 hét), vagy a tárgy a fogyasztó egyéni igényei alapján készül el, vagy az ő személyes szükségletei kielégítésére szolgál. Példa az ilyen tárgyra az egyéni megrendelés alapján készített gyűrű méret, vagy a személyre szabott termékek (pl. gravírozott ékszer).

A Heratis.hu fenntartja magának a jogot, hogy ne hagyja jóvá a szerződéstől való elállást, amennyiben az ékszer a nyilvánvaló viselés jegyeit hordozza magán, jelentős felületi kopással vagy mechanikai sérüléssel rendelkezik. További tájékoztatás a szerződéstől való elállásról az Általános Üzleti Feltételek XI. szakaszában.