Karácsonyi akció 25%-50%!

Karácsonyi akció 25%-50%!

Csak most van lehetősége arra, hogy kihasználja egyedi akciónkat, melynek során -25% kedvezményt adunk a második olcsóbb ékszerre, vagy -50% a harmadik legolcsóbb ékszerre.

Az akció feltételei:

 1. Bármilyen két darab termék kosárba helyezés esetén, az olcsóbbikra -25%-os kedvezményt adunk. Vagy vásároljon máris három darab terméket, és közülük a legolcsóbbra -50% kedvezményt kap!
 2. A megrendelés összegzésénél, a kedvezmény érvényesítése érdekében, ne felejtse el beírni speciális kódunkat: 25-50.

Az akció 2018. december 3-tól 2018 december 14-ig érvényes.

Promóciós akció szabályai

 1. Promóciós akció résztvevője (a továbbiakban "résztvevő") lehet bármely magánszemély, aki ékszer vásárlása során az aÉkszerek.hu megrendelőlapján beírja a következő kódot: 25-50.
 2. Promóciós akciónkon kizárólag nagykorúak, teljes jogképességgel rendelkező személyek vehetnek részt, kiskorúak részvétele a szülők vagy gyámok írásbeli hozzájárulásával engedélyezett.
 3. A résztvevő a 25-50 kód beírása után a www.aÉkszerek.hu megrendelőlapjába, -25%-os kedvezményt kap a második termékre vagy -50%-ot a harmadikra, mely arra a termékre érvényes, melynek ára ugyanannyi vagy alacsonyabb.
 4. A kedvezmények második és harmadik ékszerre nem összevonhatóak.
 5. A promóciós kampány nem vonatkozik a következő termékekre: órák, jegygyűrűk, ajándékutalványok, ékszer tisztítószerek és kedvezményes ékszerek (kiárusításban lévő).
 6. A kedvezmény második vagy harmadik ékszerre vonatkozik.
 7. A kedvezmény mindig a legolcsóbb ékszerre vonatkozik.
 8. Azok termékek visszaküldése vagy cseréje esetén, amelyekre az aÉkszerek.hu akciója vonatkozik, a promóciós akció résztvevője elveszíti az kedvezményre való jogát.
 9. A promóciós kampány nem kombinálható más promóciós kampányokkal és kedvezményekkel.