Hasznos tippek az értékelés hozzáadásához

A szolgáltatásaink minőségének javítása érdekében minden Önöktől kapott értékelésnek örülünk. Ennek köszönhetően folyamatosan fejlődünk és haladunk előre. Ezért nagyon fogunk örülni annak, ha az ügyfeleink közösségének tagjává válnak, akik rendszeresen megosztják azokról a termékekről a véleményüket, amelyeket nálunk megvásároltak. Ezek alapján a további potenciális ügyfelek könnyebben tudnak dönteni a megfelelő ékszer kiválasztásánál. Tehát az Ön véleménye számtalan esetben döntő lehet. Tekintsünk át ezért közösen néhány olyan hasznos tippet és alapelvet, amelyet a vélemények írásánál be kell tartani.

Mielőtt a véleményét közzétenné a www.aEkszerek.hu oldalon, győződjön meg róla, hogy:

  • A véleménye arra a termékre vonatkozik, amely a tulajdonában van és amelyet használ.
  • A vélemény az adott terméket érintő személyes érzéseit fejezi ki, és ennek jogos indokai vannak.
  • A véleménye a termék állandó jellemzőire vonatkozik, amelyek változatlanok maradnak.

A társaságunk fenntartja magának a jogot, hogy ne tegye közzé azokat a véleményeket, amelyek az alábbiakat tartalmazzák:

  • Vulgarizmusokat vagy obszcén tartalmat tartalmazó nem megfelelő megnyilvánulások, amelyek sérthetik az erkölcsöt, etikát, vallási meggyőződést, a kisebbségek jogait stb.
  • Nem nyilvános adatok (vezeték- és utónév, telefonszám, e-mail cím, lakhely címe stb.).
  • Reklám, spam és minden egyéb, más céget és termék értékesítését támogató formák.
  • Az eltérő vélemény szerzőit kritizáló nem megfelelő megjegyzések.

Amennyiben a kínálatunkat, az árakat, szolgáltatásokat vagy magát a megrendelést érintő bármely megjegyzése, panasza, vagy további kérdése van, kérjük, forduljon az ügyfélszolgálatunkhoz a +36 1 9011 250 telefonszámon. Ezen a telefonszámon örömmel segítünk az esetleges félreértések tisztázásában, és mindent megteszünk azért, hogy a létrejött kellemetlenségek minél hamarább megoldódjanak. Munkanaponként, hétfőtől péntekig 9:00 órától 17:00 óráig állunk az Önök rendelkezésére.

Örömmel várjuk a véleményüket!

Az aEkszerek.hu csapata.