Tigrisszem

Ezt a féldrágakövet az jellemzi, hogy visszahozza az optimizmust és a lendületet az életbe. Segít a stresszes élethelyzetekben, főleg segít az embernek összeszednie a bátorságát és új szemszögből nézni a világot. Úgyszintén nagy segítőtárs a diákéletben, de a munka világában is, főleg az elhatározás megszerzésében segít, hogy hatékony és pozitív eredményeket érjünk el. Elűzi a rossz kedvet és az általános rossz életszakaszt. Képes visszaadni a pozitív világnézetet és segít megszabadulni a stressztől és a depressziótól.

Tények, amelyeket felhasználhat a vásárlásánál

A vásárlásnál a következő tényezők fontosak: Tisztaság, csiszolás és szín.

Csiszolás: Arról ismert, hogy különféle alakban találhatjuk meg. Többnyire gyógyító ékszerként használják, karkötőkön. A hatásai hosszabb idejű viselése után nyilvánulnak meg. Ez egy olyen ékszer, amely a nők vonzerejére és a szépségére helyezi a hangsúlyt, akik kedvelik a nyakláncokat. Különféle alakúra csiszolják őket, a kreativitás és az ügyfelek igényei alapján. Értékük nem veszít a jelentőségéből.

Szín: Különféle színekben található meg, mint a fekete, piros, sárga, kék, arany, barna.

Tisztaság: Az inklúziók csak nagyon ritkán fordulnak elő ezekben a féldrágakövekben.

Gyógyhatások

Segít a lelki betegségek esetén. Védi az embereket a negatív gondolkodástól és a megátkozástól, megerősíti az élet helyes irányát, gyógyítani tudja a depressziót. A rossz életszakaszban képes visszaadni az embernek a szerencséjét. Segít a törések helyrehozásában.

Ára és népszerűsége

Ára változó. Természetesen minden a csiszolás kidolgozottságától és a nagyságtól függ, amelyben Ön ezt a gyógykövet meg szeretné vásárolni.

A felhasználás módja és kezelése

Túlnyomórészt szükséges a kezelés. Sok gyártó megszenved a részletekkel, ezért ezt a követ jelentősen nem munkálják meg, meg szeretnék őrizni a természetes alakját, amelynek a legnagyobb az értéke.

A legendákkal való múltbéli kapcsolata

A legendák utalnak arra, hogy ez a gyógyító féldrágakő a tigris erejével bír. Ezért már maga a név is arról árulkodik, hogy aki viselni fogja, nagy erővel, harciassággal fog rendelkezni és új szemszögből fogja tudni legyőzni az összes akadályt az életében. Természetesen hinni kell benne és védeni kell ezt a gyógykövet.

A gemmológiából adódó paraméterei

 

E drágakő színválasztéka

barna, sárga, kék, piros, fekete

Első tisztítás

Rögtön a vásárlás után

Jellemzés

Az igazság és a bátorság köve

A csíkok színe

fehér szín

Csillagjegyek

Szűz, Oroszlán, Ikrek, Vízöntő

Lelőhelyek

Ausztrália, India, USA, Barma

Csakra

solar plexus

Feltöltés

Éjszaka az ablakpárkányon

Nem tartalmaz abszorpciós fényt

 

 

Története és fellelhetősége

A tigrisszemet az USA-ban, Indiában, Ausztráliában, Mexikóban kezdték felfedezni és később jelentős féldrágakővé vált az egész világon.

Tekintse meg ékszer és drágakő kínálatunkat is Tigrisszem