Korall

A „tenger leánya“ néven is ismert. Ez a gyógyító féldrágakő a lehető legöregebb kövek közé tartozik. Már régóta készítettek belőle ékszereket és ez a folyamat mindmáig tart. Ha Ön eredeti ajándékot keres, akkor a korall ékszerek ideális választásnak bizonyulnak és főleg a nők számára. Különféle színekben találhatja meg. Főleg az jellemzi, hogy elősegíti a stressz és a lelki nyugtalanság enyhítését.

Tények, amelyeket felhasználhat a vásárlásánál

A vásárlásnál a következő tényezők fontosak: Tisztaság, csiszolás és a szín.

Csiszolás: Nem csak egy alakja van, ugyanis a magas minőségű technológiák segítségével különféle alakúvá munkálják meg. Jelenleg már olyan alak készíthető, amilyet csak szeretne, a saját elképzelései szerint. Természetesen annak a legmagasabb az ára, amely ezt a követ természetes formájában őrzi meg. l

Szín: Különféle színekben található meg.

Tisztaság: Némelyikükön folytatódik az inklúzió, de találkozhat korallból készült gyógyhatású kövekkel inklúzió nélkül is.

Gyógyhatások

Segít a lelki betegségek esetén. Védi az embereket a negatív gondolkozástól és a megátkozástól, megerősíti az élet helyes irányba való fordulását, képes meggyógyítani a depressziót. A rossz időszakban képes az embernek visszaadni a szerencsét. Segít a törések orvoslásában.

Sokféle gyógyhatással rendelkezik. Az embereket főleg a világban leselkedő rossztól védi meg, vagyis a fekete mágiától. A szerencse és a védelem nagy talizmánja.

Ára és népszerűsége

Ára különféleképpen ingadozik. Természetesen minden a csiszolás kidolgozottságától és attól a mérettől függ, amelyben Ön ezt a gyógykövet meg szeretné vásárolni.

Az ár függ a megmunkálásától és a technikáktól. Nagyon közkedvelt, főleg amiatt, hogy különféle színekben kapható. Ideális ajándék nők, de férfiak számára is.

A felhasználás módja és kezelése

Kezelése különféle technikák és módszerek segítségével történik. A szakemberek modern technikákat használnak, amelyek visszatükröződnek a végeredményben.

A legendákkal való múltbéli kapcsolata

A történelem utal arra, hogy Perzeusz Medúsza fejét a partra helyezte. Amikor folyt a vér, akkor egyes cseppjei egyenesen a tengerbe kerültek. Ott elültették a nimfák és később a vérből gyönyörű korall nőtt ki.

 

A gemmológiából adódó paraméterei

 

E drágakő színválasztéka

különféle színek

Numerológiai vibrációk

6-os szám

csakra

szív

Hozzáférhetőség

fehér szín

A csíkok színe

a fehér színe ismert

Fluoreszcencia

nincs

Tisztítás

folyó víz alatt

Kristálytani készlet

-

Csillagjegyek:

Skorpió, Rák, Halak

Nem tartalmaz abszorpciós fényt

 

 

Története és fellelhetősége

A világon arról ismert, hogy a világ budhista kincsei közé tartozik. A Nap Oltára Kínában piros színű korallból készült. A korall legjelentősebb lelőhelyei közé tartoznak a Kanári-szigetek.

Tekintse meg ékszer és drágakő kínálatunkat is Korall