Ingyenes nyomtatható kifestők színezők gyerekeknekIngyenes nyomtatható kifestők színezők gyerekeknek

Ha gyerekei már ráuntak az összes otthon található játékra, és valami egyszerű dologgal szeretné őket lekötni a karantén alatt, szeretnénk egy kis segítséget nyújtani, megkönnyíteni az otthon töltött hosszú pillanatokat. Töltsön le kifestő lapokat teljesen ingyen!

Ha gyermekei szeretnek rajzolni és színezni, ötféle színező lapot készítettünk számukra, amelyek lekötik a gyerkőcöket, így szert tehet egy kis önidőre. Tudjuk, hogy ezek a napok különösen nehezek, és minden nap különféle szórakoztató tevékenységeken kell törni a fejét.  Ingyen letölthető színezőket hoztunk létre, így szeretnénk megkönnyíteni a mindennapokat.

 

Hercegnő lovával

Minden kis hercegnő értékelni fogja azt a hercegnőt, amelynek kiszínezhetik csodaszép ruháját, ékszereit és virággal díszített vidám paripáját. A kifestőt többször is kinyomtathatja, és megváltoztathatja a hercegnő hajszínét vagy ruháját. Úgy hallottuk, hogy hercegnő ruhába és koronával a fejen sokkal jobban megy a festés, próbáld ki te is!

A mi hercegnőnket Aranynak hívják, vidám, színes királyságban él, és három háziállata van - egy ló, egy unikornis és egy sárkány. Aranynak szüksége lenne a segítségedre, kitalálnál egy szép nevet az állatainak, amelyeket a további lapokon jobban megismerhetsz?

Letölthető :Hercegnő a lovával kifestő

 

 

Kastély

Milyen is lenne a mi hercegnőnk, ha nem egy nagy kastélyban lakna? Egy egyszerűbb kifestő, amely minden korosztálynak tetszeni fog.

Letölthető : Kastély kifestő

 

 

Egyszarvú

Egy vidám unikornis sem hiányozhat királyságunkból, a miénk méghozzá repülni is tud! Amikor a hercegnő körül szeretne nézni a királyságban, a játékos egyszarvú nagyörömmel felszál vele a magasba. Ez az unikornis nagyon nagy ínyenc, kedvenc édességei a nyalóka és a fagylalt. Kedvenc fagyalajtja az epres, csokoládés és az almás.

Letölthető Egyszarvú és kastély kifestő

 

 

Herceg és hercegnő

A hercegnő, miután körbejárta a világot és más királyságokat, találkozott hercegével, akit Ezüstnek hívnak.

Letölthető : Herceg és a hercegnő

 

 

A sárkány és a lovag

A mi hercegünk Ezüst herceg, aki nagyon népszerű az egész királyságban, de mégis csak akad valaki, aki nem igazán rajong érte. Ő a hercegnő őre, Sárkány úr! Aranyhercegnő megtudta, miért nem szereti a lovagot a sárkány, nem szereti, ha a herceg páncélt visel. Mivel a herceg neve Ezüst, páncélja teljes egészében ezüstből készült. A nap mindig süt a királyságban, éles sugarai a herceg páncéljáról visszaverődnek, és a sárkány szemébe vágnak. Ezért a sárkány mindig üldözi a herceget az egész királyságban, ez egy soha nem véget érő játék, de mindenki nagyon jókat nevet rajtuk. A sárkány színezéséhez először össze kell húzni az összes számot 1-től 56-ig, és a végeredmény színpompás sárkány lesz.

Letölthető : Sárkány és a lovag kifestő

 

 

 

Reméljük, hogy sikerül egy-két órácskára lekötni a gyerekeket, együtt sikerülni fog!

 

Hercegnő a lovával kifestő

 

Kastély kifestő

 

Egyszarvú és kastély kifestő 
Herceg és a hercegnő
 
Sárkány és a lovag kifestő

 


25.03.2020


További cikkek