Hogyan válasszuk ki a gyermekek fülbevalóját?Hogyan válasszuk ki a gyermekek fülbevalóját?

A baba kiegészítők kiválasztása általában egy kicsit nagyobb kihívást jelent. Ez főként a megnövekedett biztonsági igényeknek tudható be, nemcsak maga a rögzítés, hanem a felhasznált alapanyagok miatt is. Szeretnénk megkönnyíteni Önöknek a döntést oly módon, hogy bemutatjuk a konkrét fülbevaló típusokat, amelyek megfelelhetnek kis hercegnőjüknek.

Fontos a gyermek kora

Az előző cikkben az újszülöttekre fordítottunk kiemelt figyelmet. Felvázoltuk, hogy számukra az elöl kapcsolódó fülbevaló a legmegfelelőbb típus. Ez főként a könnyebb felvételnek köszönhető, ezenkívül egyszerű hozzáférést biztosít lehetséges kikapcsolódás esetén. Ez a típus jellemzően kitart a kislányoknak az iskolás kor eléréséig, ha a lyuk alacsonyabban helyezkedik, akár hosszabb ideig is.

A második legkedveltebb fülbevalótípus a gyermekek számára a csavaros fülbevló, amely kisebb és kevésbé hangsúlyos, ezáltal kevésbé hajlamosak az újszülöttek lehúzni őket. Ha meg is próbálják, a fülbevaló nem kapcsolódik ki könnyen, mivel csavarás szükséges a levételhez. Ez a fülbevaló fajta motívumtól függően akár felnőtt korig kitarthat. Ne feledjék azonban, hogy a kislányok haja idővel megnőhet, és könnyen belegabalyodhat a fülbevaló zárjába. Ez akár egy tincs levágásához is vezethet.

csavaros fülbevló

Ezért ajánlatosabb, ha idővel kicseréljük őket a hagyományos női patentos zárra gyermek motívumokkal. Mivel finoman lógnak, szépen hangsúlyozzák a baba arcvonásait és nem kell őket éjszakára levenni. A kerek rögzítésnek köszönhetően ez a típus kényelmes és nem nyom alvás közben. Hasonló típus a horogzár, kampózár (afrikai akasztó). Ezt azonban az élesebb végződés miatt ajánlatos éjszakára kivenni a fülből. Az ilyen típusú rögzítéssel ellátott darabok inkább alkalmi viselésre megfelelőek díszített színes motívumaik miatt.

Arany fülbevaló afrikai akasztóval

női patentos zár

 

Fülbevaló anyaga

A gyermekfülbevalók kiválasztásakor ajánlatos jó minőségű fémekbe befektetni, például aranyba. Különösen annak sárga változatába, mely nem tartalmazza más allergiát okozható fémek nyomait, adalékot, mint például a fehér (nikkel) és rózsaszín (réz) arany. Ha azonban tudják, hogy gyermekük nem szenved allergiában, nyugodtan kereshetik a megfelelő fülbevalókat ezekben az árnyalatokban is.

Bevált fémtípusnak számít az ezüst is, azonban élettartama gyorsan csökken a vízzel való találkozás esetében. Ez újabb vásárláshoz vezet, ezért Önnek kell döntenie, hogy egyszeri befektetést szeretne, vagy gyakrabban fog fülbevalót cserélni. Kínálatunkban biztosan talál megfelelőt az ezüst fülbevalóink között is, melyeket gyermekek biztonságára ügyelve, nagyszerű áron kínálunk.

gyermekfülbevalók

gyermekfülbevalók

gyermekfülbevalók

 


16.12.2018


További cikkek